AK Parti Ayancık İlçe Başkanlığı 7.Olağan Genel Kurulu Ayorsan Düğün Salonu açık alanında 400 delegenin tamamına yakınının katılımıyla yapıldı. 
Divan başkanlığını AK Parti Kırşehir Milletvekili ve AK Parti Sinop Koordinatörü Mustafa Kendirli'nin yaptığı genel kurula; AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,  AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun,  Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, MHP Ayancık İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Çaylı, siyasi parti ve STK temsilcileri, çevre il ve ilçelerden gelen AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açık alanda Korona virüs tedbirleri ve sosyal mesafe kurallarının ön planda olduğu genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Açılış konuşmasını önceki dönem ilçe başkanı Haluk Taşkan’ın yaptığı genel kurulda sırasıyla AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun,
AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve genel kurula tek listeyle giden Aslan Özdemir birer selamlama konuşması yaptı.

ASLAN ÖZDEMİR YENİ İLÇE BAŞKANI
Protokol konuşmaları ardından faaliyet raporu, hesap raporları ile tahmini bütçe görüşüldü. Eski yönetimin ibrası oy birliği ile kabul edildikten sonra seçimlere geçildi. Yapılan oylama sonrasında kongreye tek aday olarak giren Aslan Özdemir, AK Parti’nin Ayancık ilçe başkanı seçildi.

Aslan Özdemir başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı:  Yaşar Cahit Altıntaş, Turhan Öztürk, Tuncay Yurbaş, İlyas Özdemir, Mehmet Can, Nihat Çelik, Turgay Demir, Muhammet Ağan, Fatih Öztürk, Miyesser Bozkurt, Selma Çokluk, Zuhal Demir, Hasan Altaş,  Selahattin Özkan, Sedat Güney, İsmail Üstün, Hüseyin Özay, Ragıp Turan, Filiz Çetinkaya, Salim Uslu, Mustafa Karakaş ve Orgahan Öz.

 

Editör: Vitrin Haber