İYİ Parti Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığının ortak projesi olan ‘Anlat Hemşehrim Dertleşelim’ projesi kapsamında hazırlanan seçim otobüsü ve parti yetkilileri Sinop’ta vatandaşlarla buluştu.

Bülent Ecevit Caddesi İskele Meydanında konumlanan 'Anlat Hemşehrim Dertleşelim' otobüsünde parti yetkilileri gün boyunca Sinop’ta vatandaşların sorunlarını dinledi.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İYİ Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan, otobüsün tüm Türkiye'yi gezdiğini söyledi. 

Şanlan; “Siyaset tarihimizde örneği ilk olan  'Anlat Hemşehrim Dertleşelim' projesi ile Türkiye’yi karış karış gezen arkadaşlarımız bugün aramızdalar. Yerelde halkımızın sorunlarını dinleyip çözüm bulmak adına anketlerle konuları belirleyip genel merkezimize iletmekteler. Bu vesile arkadaşlarımız gün boyu Sinop’ta olacaklar” diye konuştu.   

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğu’nun danışmanı ve aynı zamanda ‘Anlat Hemşehrim Dertleşelim’ projesi Koordinatörü olan Fatih Şeker ise, İYİ Parti’nin Türkiye’deki cesur insanların bir araya gelerek toplumun tüm kesimini kucaklayan siyasi bir hareket olduğunu dile getirdi. 

HEDEFİMİZ SUSAN TÜRKİYE’Yİ KONUŞTURMAKTIR
Türkiye’de vatandaşların konuşamaz ve fikirlerini söyleyemez hale gele geldiğini belirten Şeker; “Bizler bu durumda sizlerle dertleşmek ve sorunlarınızı dinleyip çözüm üretebilmek için buradayız. Hedefimiz susan Türkiye’yi konuşturmaktır” dedi. 

Şeker sözlerine şöyle devam etti; 'Anlat Hemşehrim Dertleşelim' projesi kapsamında sizlerle sohbet ederken aynı zamanda genelde ülkemizin, yerelde Sinop’un, Sinopluların sorunlarına hep birlikte çare arayacağız. Başta Genel Balkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener olmak üzere bizler ülkemizin içinde bulunduğu karanlığı yeni bir anlayışla, yeni bir vizyonla yok etmek için bu yoldayız. Yıllardır duyuramadığınız sesinizi duymak, yaralarınızı sarmak, huzura ve refaha kavuşmak, doğruluk, hak ve hukuk için yollardayız. Türk Milleti artık sahipsiz değil. İYİ Parti sadece Türk milleti ile ittifak yaparak gerçek sahipleriyle birlikte yönetmeye talip. Bu kapsamda çağrımız bütün Türkiye’yedir.  
 
Editör: Vitrin Haber