31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli Yerel seçimlerinde İYİ Partiden Sinop Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Sevgi Aral, açıklamalarda bulundu.

Sinop İlindeki kamu bankalarında önemli hizmetlerde bulunduğunu bu süre zarfında Sinop halkına severek en iyi şekilde hizmet ettiğini ifade eden İYİ Parti Sinop Belediye Meclis Üyesi Adayı Sevgi Aral, emekli olduktan sonra çeşitli STK’larında görev yaptığını ve İYİ Partinin kuruluş aşamasında bulunarak çeşitli yöneticilik görevleri aldığını belirtti.
İYİ Parti Sinop Belediye Meclis Üyesi Adayı Sevgi Aral, İYİ parti olarak Belediye ve İl Genel Meclisi seçimlerine İl, İlçe teşkilatları olarak çok iyi hazırlandıklarını, vatandaşların güven duyabileceği, temsil kabiliyeti olan bilgi ve beceri sahibi adaylarla seçimlere katılacaklarını belirtti. 

Aral; “Seçimlerde değerli Sinop halkımızın destekleriyle iyi bir sonuç alacağımıza ve başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Amacımız, yeni oluşacak Belediye Meclisinde ve İl Genel Meclisinde herkesi kucaklayacak bir hizmet sunmak. Belediye Başkanlığını kazanan kim olursa olsun, Mecliste İyi parti olarak bizleri bu göreve layık gören partimiz ve Sinop halkı adına denetçi olacağız. Sinop için yapılacak doğru kararların yanında olacağız. Sinop’un yerelde çok büyük sorunları bulunmakta. Seçildiğimiz takdirde bu sorunların çözümü için şahsım ve İyi parti olarak en iyi şekilde mücadele edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Parti farkı gözetmeksizin, Sinop halkının sorunlarını çözmek ve dile getirmek için Belediye ve İl Genel Meclisinde şeffaf ve uzlaşıcı, sorun çözücü bir şekilde hizmet edeceğiz. Bu vesile ile 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi. 

Editör: Vitrin Haber