Gerçekleşen buluşmada Kulüp Başkanı Cevdet Duru ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Ali Çöpcü, kulübün faaliyetleri hakkında bilgiler alarak, sporcuların beklentilerini dinledi.

Off-Road sporunun çok eğlenceli ve keyifli bir spor olduğunu dile getiren Başkan Adayı Ali Çöpcü, Sinop Offroad Motorsporları Kulübünün düzenledikleri organizasyonlarla Sinop’un tanıtımına önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Konuşmasında kendisinin de uzun yıllar sporlar ilgilendiğini belirten Ali Çöpcü,  “Offroad sporcularımız yaptığı çalışmalarla Sinop’umuzun tanıtımına önemli katkılar sağlıyor. Ülkemizin dört bir yanında bizi başarıyla temsil ediyorsunuz. Bizim yapmamız gereken de size sonuna kadar destek olmak. Projelerimizde de belirttiğimiz gibi Sinop’umuzun tanıtımı için her yıl ulusal ve uluslararası festivaller düzenleyeceğiz. Bu festivallerde spor organizasyonları ve yarışlarına da yer vermeyi düşünüyoruz. Bu anlamda Off-Road sporunu sizlerle birlikte daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.

Ali Çöpcü daha sonra yarışlar için özel olarak hazırlanan offroad aracının direksiyonuna geçerek kısa bir deneme sürüşü yaptı.

Editör: Vitrin Haber