AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma, İstanbul’da faaliyet gösteren Sinop İli Akbaş ve Sazlı Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma, Türkiye’nin AK Parti iktidarlarıyla büyük bir mesafe kat ettiğini belirterek, “Bu istikrarı sürdürmemiz lazım. Bu istikrara kast ediliyor. Bu istikrara tasallut ediliyor. Bu istikrar ortadan kaldırılmak isteniyor” dedi.
 
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Sancaktepe’de Sinoplular ve Ordulular derneklerini ziyaret etti. Sinop İli Akbaş ve Sazlı Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde vatandaşlarla bir araya gelen Uçma, burada yaptığı konuşmada, “Büyük bir ülkede yaşıyoruz. Büyük bir vizyona sahibiz. Büyük bir misyona sahibiz. İşte durdurulmaya çalışılan da bu. Yapılmak istenen husus şudur; dünyanın bütün güçleri, işbirlikçileri ile ele ele vererek Türkiye’nin gidişatını durdurmak istiyor” şeklinde konuştu.
Türkiye’nin AK Parti iktidarları ile vesayetleri kırarak ilerlediğini dile getiren Uçma, “Siz ilk defa 2002’den sonra hiçbir ayrım gözetmeden, herkese eşit insan haklarını vererek geliyorsunuz. Sonra ne yapıyorsunuz? Yine ilk defa siz hiçbir ayrım gözetmeksizin, ülkenizin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine yatırımları eşit yapıyorsunuz. Dolayısı ile şimdi biz 3. havalimanını yaparken, börtü böcek öldürüyor bunlar dediler, çevreyi yok ediyor dediler değil mi? Oysa dünyada en fazla ağaç diken 3 ülkeden birisiyiz biz” şeklinde sözlerini sürdürdü.

“BU GİDİŞATI DURDURMAK İÇİN 77 DÜVELLE SAVAŞIYORUZ”
İstanbul’daki 3. havalimanının bitmesi durumunda bazı yabancı havayolu şirketlerinin çökeceğini ve bu yüzden havalimanına karşı çıkıldığını belirten Uçma, “Dolayısı ile düğmeye basıyorlar. Bunların bilincinde olmak lazım, farkında olmak lazım. Bu gidişatı durdurmak için 77 düvelle savaşıyoruz. Bunun bilincinde olarak hareket edin. Bunun bilincinde olarak siyasi olguları değerlendirin. Keşke yarış bir siyaset yarışı olsa. Keşke yarışımız şu parti ya da bu parti, hangisi daha fazla iş yapıyorsa milletimiz bu tercihlerde bulunsa. Samimi söylüyorum. İstikrara ülkenin o kadar ihtiyacı var ki. Demokrasiyi 2002’de siz bekleme salonunda görücü karşısına çıkardınız. Türkiye temel hak ve özgürlükler bakımından çok kilo almıştı. Diyetisyen eşliğinde kilo verdirdiniz. Temel hak ve özgürlükleri eşitçe sağladınız. Kalkındırdınız ülkenizi” diye konuştu.
“BU İSTİKRARI SÜRDÜRMEMİZ LAZIM”
Türkiye’nin birçok konuda önemli mesafeler kat ettiğini vurgulayan Uçma, “Nereden nereye geldik. Ama bu istikrarı sürdürmemiz lazım. Bu istikrara kast ediliyor. Bu istikrara tasallut ediliyor. Bu istikrar ortadan kaldırılmak isteniyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ortadan kaldırılmak isteniyor. AK Parti’nin hamleleri durdurulmak isteniyor. Hatalarımız elbette vardır. Kusurlarımız elbette vardır. Biz hiçbir zaman milletimizin başını öne eğdirmedik. Eğer 1 Kasım ezici bir çoğunlukla AK Parti’nin iktidarı ile hayat bulursa, dünyadaki bütün dengeler mazlum insanlar lehine değişmiştir. Aksi takdirde bütün mazlumlar aleyhine dengeler değişecektir. Bu tercihlerden birisini milletimiz 1 Kasım’da yapacaktır. Milletimizin kararı başımızın üstündedir” dedi.
İHA

Editör: Vitrin Haber