AK Parti Genel Merkezi tarafından Sinop İl Kadın Kolları Başkanlığına Eda Özvin getirildi. Özvin görevi 6 yıldır Sinop Kadın Kolları Başkanlığını yürüten ve geçtiğimiz günlerde istifa eden Nurdan Tekin Altınkök'ten teslim aldı.  

Altınkök'e bu güne dek verdiği önemli hizmetlerden dolayı teşekkür eden yeni başkan Eda Özvin, "AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezimiz tarafından Sinop İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım.

Bu hususta şahsıma göstermiş oldukları teveccüh gereği Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam ve tüm başkan yardımcılarına, Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş’e ve İl Başkanımız Uğur Giresun’a çok teşekkür ediyorum.

Bu kutlu bayrağı kendisinden devraldığım ve başarılı çalışmalarına yakinen şahit olduğum Nurdan Altınkök başkanıma da bugüne kadar sunduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bizler çok iyi biliyoruz ki, AK Parti hareketi kadınların omuzlarında yükselen bir harekettir.

Bu bilinçle, bizlere yüklenen bu ağır ve kutlu görevi hakkıyla yerine getirmek ve bir adım ileri taşımak için var gücümle çalışacağımı belirtmek istiyorum.

Bu süreçte tebrik ve kutlamalarını ileten, dualarında beni de unutmayan herkese en kalbi duygularla teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Vitrin Haber