Belediye Başkanı Ayhan Ergün ile makamında bir araya gelen Ersoy'a Ak parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Ayancık İlçe Başkanı Bayram Ali Kalafat ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ziyaret sırasında belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

İl ve İlçe genelinde devam eden yatırımlarla ilgili bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda, Ayancık'ta yapılması planlanan devlet hastanesi hakkında da bilgi veren AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, ilçenin ihtiyaçlarına karşılık verecek modern bir hastane yapımı için ön hazırlıklarda son aşamaya gelindiğini ve en kısa zamanda hastanenin yapımına başlanması noktasında gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Ersoy ayrıca; Sinop Atatürk Devlet Hastanesinin'de her türlü donanıma sahip bir hastane haline getirme noktasında büyük gayretleri olduğunu belirtirken, açık kalp ameliyatı ve anjiyo ameliyatlarının da yapılabilmesi için gerekli girişimlerde bulunulduğunu söyledi.

Başkan Ayhan Ergün, belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi verirken,sayın vekilimiz ilçemiz adına ne zaman ihtiyaç duysak yanımızda oldu.Desteklerini her zaman ilçemizden esirgemedi.Bu şebeple şahsım ve ilçe halkım adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Editör: Vitrin Haber