AK Parti Genel Merkezi tarafından 81 ilde “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” çalışması yapıldı. Çalışmalar kapsamında AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy koordinatörü olduğu Çorum iline gitti. 

Proje kapsamında il genelinde bin 914 sandıkta AK Parti sandık yönetim kurulu üyeleri aynı anda toplantı gerçekleştirdi. Çalışmalara katılmak üzere Çorum’a giden TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy burada partililerle bir araya geldi. AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti Sinop Milletvekili ve Çorum Koordinatörü Mehmet Ersoy, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Köse, Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar sandık kurulları yönetim kurulları toplantılarına katıldı. Yıldırım ve Ersoy, çalışmalar hakkında sandık kurulu başkanlarından bilgi aldı.

Murat Yıldırım, Türkiye üzerinde büyük bir oyun oynandığını ve bu oyunu milletin bozacağını söyledi. AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’de büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını dile getiren Yıldırım, aydınlık yarınlar için ülkedeki istikrar ortamının devam etmesi gerektiğini dile getirdi. Yıldırım, huzur ve güven ortamı bozulduğu takdirde ülkenin 12 yılda elde ettiği kazanımları kaybedebileceğini ifade etti.

Önlerinde bir cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bulunduğunun hatırlatan Yıldırım, bu seçimin büyük bir öneme haiz olduğunu, Türkiye’de ilk kez cumhurbaşkanının halk tarafından seçileceğine dikkat çekti.

AK Parti Genel Merkezi tarafından 81 ilde uygulanan “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” çalışmasının ülke genelinde 194 bin 312 sandıkta gerçekleştirildiğini belirten Yıldırım, toplantıya bakanlar, genel başkan yardımcıları, milletvekillerinin katıldığını dile getirdi.

AK Parti teşkilatlarının seçimden seçime çalışma yapmadığını vurgulayan Yıldırım, AK Parti’de her seçim bittikten sonra yeni bir seçimin çalışmasının başladığını söyledi. Yıldırım, 2002 yılından bugüne kadar yapılan genel ve yerel seçimlerde elde edilen başarının da bunun bir göstergesi olduğunu dile getirdi.

Editör: Vitrin Haber