Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri kapsamında sahaya inen AK Parti Sinop il teşkilatı, 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla bir program düzenledi. 

AK Parti Milletvekili Dr. Nazım Maviş, İl Başkanı Uğur Giresun, İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu,  Belediye Başkan Adayı Ali Çöpçü ve İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Tekin Altınkök ün ev sahipliğinde düzenlenen programda, AK Partiye gönül vermiş bütün kadınlar bir araya geldi. 

Sinop Ahmet Muhip Dransa Uygulama otelinde düzenlenen programda söz alan Belediye Başkan Adayı Ali Çöpçü, tüm kadınların kadınlar gününü kutladı. Çöpcü, "Sinop'un geleceğinde siz kadınlara da büyük görevler düşmektedir. Sizler üreten, ürettiğini pazarlayabilen, hedefleri olan ve kendi ayakları üzerinde durabilen kadın sayısının artmasını istiyoruz. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz emekleriyle bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutluyorum" dedi. 
Programa katılan konuklarla, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında hayata geçirmeyi planladığı mega projelerini anlatan Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, 1 Nisan’dan itibaren Sinop’ta değişimin başlayacağını söyledi. Çöpcü; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın geleneğinden geliyoruz. Yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken biçimde kullanacak, Sinop’u çağdaş, yaşanılabilir ve sürdürülebilir 2023 vizyonuna ulaştıracağız. Küçük akıllı dokunuşlarla büyük işler başaran belediyecilik anlayışıyla kısa orta ve uzun vadeli projelerimizi teker teker hayata geçireceğiz. 

AK Parti belediyeciliğinin temel özellikleri olan ayrıştıran değil birleştiren Devletle vatandaşı buluşturan, planlama ile uygulamayı, hizmet ile toplumsal faydayı, estetik ile doğallığı, dürüstlük ile çalışkanlığı, geçmiş ile geleceği buluşturan, teknoloji ve yenilikçiliği getiren, hayatla eğitimi birleştiren, gençliği bilim ve sanat ile buluşturan, sorunlara çözüm üreten dayanışma ve huzuru sağlayan belediyecilik için sahalardayız” diye konuştu.

Programda daha sonra söz alan Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş; projelerin hazırlık aşamasında bakanlıklarla istişare yapılarak hazırlandığını, ilimizi ziyaret eden çevre kültür ve şehircilik bakanının ve proje tanıtım toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın proje çalışmalarının başladığı aşamada her daim destek olma sözünü verdiklerini söyledi. 

Editör: Vitrin Haber