AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, partisinin 21. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AK Partinin kurulduğu günden bu yana hayata geçirdiği projelerle önemli çalışmalara imza attığını söyleyen AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Türkiye’nin AK Parti ile bir devrim yaşadığını belirtti. Giresun; “Cumhurbaşkanımız, Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan ve İktidara geldiği günden bugüne birçok önemli projeye ve ülkemizin kalkınmasında önemli çalışmalara imza atan AK Parti ile Türkiye, o gün bugündür bir devrimi yaşıyor. Gelişimi yaşıyor, değişimi yaşıyor.

Tam 21 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde; Ülkemizin ekonomik, siyasi ve sosyal olarak çok zor zamanlardan geçtiği yıllarda millete bir umut olarak tarih sahnesine çıkan AK Parti ile yeni bir dönem başladı. Partimizin, devrim niteliğinde attığı adımlar, Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm noktasını oluşturmaktadır. Ülkede ve bölgede güven ve istikrarın sembolü olmuştur.

Kuruluşundan yalnızca 15 ay sonra tek başına iktidar olan, girdiği her seçimi Türk milletinin teveccühü ile açık ara kazanan AK Parti, millet tarafından nasıl bir umut olarak görüldüğünü tüm dünyaya ispatlamış bir partidir” dedi.

ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
AK Parti’nin “Milleti yaşat ki devlet yaşasın” şiarıyla çalışmalarına devam edeceğinin altını çizen AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti’nin 2023 vizyonuyla gelişime, kalkınmaya ve büyümeye öncülük edeceğini söyledi. Giresun; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda; 2023 vizyonuyla gelişime, değişime, kalkınmaya ve büyümeye öncülük ederek hedeflere ulaşmak için var gücüyle çalışmaya, “Milleti yaşat ki devlet yaşasın” şiarıyla siyasi hareketine milletimizin desteğiyle devam edecektir.

Değerli hemşerilerim, Sayın Cumhurbaşkanımızın 21.Yıl dolayısıyla kaleme aldığı ve hemşerilerimize göndermiş olduğu bizzat kendi kaleminden yazılı selamları, Sinop Teşkilatları olarak ilçe ilçe, köy köy gezerek sizlere ulaştırmak için ziyaretlerimize devam ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle; AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, partimizin her kademesinde fedakârca görev alan tüm yol arkadaşlarıma da sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ahirete intikal edenleri rahmet ve şükranla bir kez daha yad ediyorum. 

Partimizin 21. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.


 

Editör: Vitrin Haber