AK Parti Sinop Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı büyük bir katılımla yapıldı.

Sinop Kültür Merkezinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantı, gündeminin okunmasıyla devam etti. 

Divan Başkanlığını Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Avukat Erhan Taban'ın yaptığı danışma meclisi toplantısında: AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, İl Başkanı Uğur Giresun, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, belediye başkanları adına Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçe başkanları adına Ayancık İlçe Başkanı Haluk Taşkan, Gençlik Kolları Başkanı Doğancan Al ile Kadın Kolları Başkanı Nurdan Tekin Altınkök birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmalar sırasında parti çalışmaları anlatıldı, birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Parti içi meselelerin görüşüldüğü basına kapalı bölümde, gündem maddeleri ele alındı. Toplantıda üyelerin yönelttiği sorulara da parti yöneticileri tarafından cevap verildi. Ayrıca İl Başkanı Uğur Giresun'un göreve başladığı günden bu güne kadar yaptığı çalışmaları içeren sinevizyon gösterimi yapıldı.  

Toplantıya AK Partili ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile teşkilat mensupları katıldı. 

Editör: Vitrin Haber