AK Parti Sinop il teşkilatı, Ramazan ayında üyelerinin tamamına telefonla ulaşmak üzere çalışma başlattı. İl Başkanı Uğur Giresun ve Teşkilat Başkanı Ersin Yaman öncülüğünde il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla başlatılan çalışma kapsamında, parti üyeleri tek tek telefonla aranarak Ramazan ayları tebrik ediliyor. 

PARTİ SALONU ÇAĞRI MERKEZİNE DÖNÜŞTÜ 
Başlatılan çalışma kapsamında partinin toplantı salonu adeta çağrı merkezine dönüştürüldü. Bu arada yapılan aramalarda ihtiyaç ve talepleri dinlenen üyelerle, bulundukları mahalle ve köylerdeki sorunlar ile yapılması gerekenlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuluyor. AK Parti Sinop il teşkilatı tarafından yapılan çalışma ile üye listelerinin güncellenmesi de sağlanacak. 

Sinop’ta bulunan 38 bin üyenin tamamının aranacağı çalışmanın, AK Parti’nin bu zamana kadar Sinop’ta üyelere yönelik yaptığı en kapsamlı çalışma olduğunu belirten İl Başkanı Giresun, "İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde herkesle bir araya gelmek mümkün olmuyor. Aslında bizim kalbimiz her bir üyemizle birlikte atıyor. Biz bir bütünüz. Ulaşamadıklarımız mutlaka var. Bu nedenle çalışmanın en kısa sürede tamamlanmasını hedefliyoruz. Üyelerimizin tamamına ulaşacak ve hepsini tek tek dinleyeceğiz. Bu arada AK Parti ailemize yeni üyeler de kazandırmayı sürdürüyoruz" dedi.

 

Editör: Vitrin Haber