AK Parti Ayancık ilçe teşkilatı, parti yönetimi ve teşkilat üyeleri ile birlikte düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. 

Ayancık Öğretmenler evinde düzenlenen kahvaltı programına TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Belediye Başkanı Ayhan Ergün, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları katıldı.

Kahvaltı programının ardından,  Almanya’nın Isherlohn şehrinden gelen Belediye Kadın Meclis Üyeleri için İlçeye bağlı Erdemli köyünde düzenlenen piknik programına geçildi. burada düzenlenen Programda söz alan Asider ve UETD üyesi Sabri Çevik, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. Çevik; “İlk olarak Isherlohn Belediyesinden gelen Kadın Meclisi Üyeleri adına Milletvekilimiz Sn Mehmet Ersoy’a, Belediye Başkanımız Ayhan Ergün’e katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Belediye Başkanımız Ayhan Ergün’ün şehir dışından olmasından dolayı görüşememiştik. Ama bizlere kendilerinin eksikliğini göstermemeye çalışan, bizleri karşılayan misafir perverlik gösteren başta Belediye Başkan Yardımcısı A. Adil Akın olmak üzere bütün belediye personeline ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra söz alan TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, böylesi anlamlı bir organizasyonda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ersoy; “Hafta sonu ziyaretleri kapsamında Ayancık ve Türkeli programları düşünmüştük. Bu şekilde sürpriz davet aldığım için mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Almanya’dan gelen misafirlerimize hoşgeldiniz diyerek, hem misafirlerimizi hem bizleri burada en güzel şekilde ağırlayan, misafirperverliğini gösteren bütün herkese teşekkür ediyorum” dedi.  Programda son olarak söz alan Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün; “Almanya’nın Isherlohn şehrinden davetimize icabet ederek gelen misafirlerimize hoşgeldiniz diyorum. Misafirlerimizin deniziyle, doğasıyla ilçemizi beğendiklerini düşünüyorum. İnşallah Ayancık ziyaretlerinden memnun kalmışlardır” dedi. Program yapılan ikramlarla son buldu.

Editör: Vitrin Haber