Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenecek eğitimlerde, il ve ilçe teşkilatı, başta dijital medya ve etkili iletişim olmak üzere çok sayıda başlıkta eğitim alacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen Başkanlığında planlanan eğitimler, 12 farklı alanda verilecek ve 10 ders olarak gerçekleşecek. 

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, teşkilata yönelik eğitimin ayrıntılarını paylaştı. 

Giresun, eğitim atağının “Bu Hikayenin Kahramanı Sensin” sloganı ile sürdürüleceğini belirtti. 

Teşkilat Akademisi'nin aylar süren planlamalar neticesinde ortaya çıktığını ve bilimsel anlamda kullanılabilir 56 bin soru formunun işlenmesiyle bir ihtiyaç eğitim analizi oluşturulduğunu kaydeden Başkan Giresun, “Başta teşkilat eğitimi, sosyal medya, dijital medya, teşkilatçılık ve etkili iletişim konularında eğitimler verilecek. 2023 öncesini hizmetlerimizle birlikte teşkilat çalışmalarımıza ve eğitimlerimize ayıracağız” dedi. 

“AK Parti teşkilatları eğitimlerde 2023 seçimlerine hazır hale getirilecek” diyen İl Başkanı Giresun, ders programını ise şöyle sıraladı: “Teşkilatın El Kitabı, Sosyal İletişim ve Yeni Medya, Motivasyon, AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider, Eğitim-Sağlık-Sosyal Politikalar, Ak Değerler, Reformcu Ak Belediyecilik, Etkili İletişim, Savunma Sanayi, Teknoloji, Ulaştırma, Dünyanın Yeni Yıldızı”.

Giresun, 20-21 Kasım tarihlerinde Sinop Kültür Merkezinde yapılacak eğitim programına Sinop’taki yerel ve ulusal basın temsilcilerini de davet etti. Haber Merkezi
 

Editör: Vitrin Haber - Gülay Yıldırım Kavak