Adnan Menderes Bulvarı'nda AK Parti Boyabat seçim bürosunun açılışına, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti Sinop Milletvekili adayı Ayhan Ergün, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ve partililer katıldı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, 24 Haziran günü yeni bir destanı birlikte yaşayacaklarını ifade etti.
Muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Maviş, "Yaparsa AK Parti yapar, CHP'liler bir kümes bile yapamaz. Biz diyoruz ki 3. havalimanını yapacağız. Öbürü diyor ki, 'ben onu yıkacağım'. Biz diyoruz ki yollar yapacağız, silahsız, insansız hava uçakları yapacağız. Öbürü diyor ki 'ben onları imha edeceğim'. Bu millet yıkana değil, yapana oy verdi. 24 Haziran'da da inşallah yıkana, yıkmak isteyene değil, yapmak isteyene, icra etmek isteyene yeniden oy verecektir. Çünkü millet biliyor ki yaparsa yine AK Parti yapar." dedi.

Boyabat'ta yapılan yatırımlara da değinen Maviş, şunları dile getirdi: "Çocuk oyuncağı değil bu, Kasaplar Çarşısı, Orta Çarşı'nın restorasyonu, hükümet konağı, meydan projesi, kültür merkezi, teleferik projesi, cam terası, kulesi, gençlik sporu, doğal gazı, kapalı spor salonu, okulları, hastanesi, saya saya bitiremiyoruz. İlçemizde temeli atılmış 50'ye yakın inşaatın kurdelesi kesilmek üzere hızla devam ediyor. Bu işler birlik beraberlikle oluyor. Boyabat bunu görüyor. 24 Haziranda da kararını buna göre verecek. Milletimiz 24 Haziran'da bir defa daha diyecek ki güven ve istikrar devam edecek. Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı olacak." 
Konuşmanın ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
Editör: Vitrin Haber