Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, Bakir Ergül’e 10 yıl boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu. 

Ali Çöpcü ayrıca mega projeleri ve ileriye dönük hedefleri hakkında da Baki Ergül ile fikir alışverişinde bulundu. Gerçekleşen ziyaretten ötürü  duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Baki Ergül, 31 Mart seçimleri için Ali Çöpcü’ye başarılar diledi.

OLMAYANI YAPMAK, EKSİK KALANI TAMAMLAMAK İÇİN GELİYORUZ
Ziyaret sonrası açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, “Belediye Başkanımız Sayın Baki Ergül’ü makamında ziyaret ederek, Sinop’a sağladığı değerli katkılar için kendisine teşekkür ettik. İleriye dönük hedeflerimiz ve projelerimizle alakalı karşılıklı istişarelerde bulunduk. Sinop’umuzda taş üstüne taş koyan her bir büyüğümüzün fikri bizim için değerlidir. Bu anlamda Sayın Baki beyin de zaman zaman deneyimlerinden istifade etmek istiyoruz. Bizler Sinop’la ilgili yeni projeler üretmenin ötesinde, Sayın başkanımızın başlattığı ama eksik kalan çalışmaları da tamamlamak istiyoruz. Çünkü bu şehir yönetiminde isimler değişse de ortak payda hep Sinop olmuştur. 31 Mart’tan itibaren bizler tüm Sinop’un hizmetinde olacağız. Kapımız herkese açık olacak, istişareye çok büyük önem vereceğiz. Sinop’a faydası olacak her bir fikre değer vereceğiz, her bir adıma destek olacağız. Tekrar Sayın Belediye Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Vitrin Haber