Vitrinhaber’e 2020 yılını değerlendiren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, yıl içerisinde sürdürülen yoğun çalışmalar neticesinde toplamda 280 kilometre köy yolunun asfaltla buluştuğunu dile getirdi.

İl Özel İdaresi asfalt ekibinin yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için aralıksız olarak çalıştıklarını belirten Giresun; "Sinop ve ilçelerimizin tamamında sürdürülen asfaltlama sezonu ile 280 kilometre köy yolumuz asfaltla buluştu. Köy yollarımızda yazın toza, kışın çamura son verip, hemşerilerimize daha konforlu koşullarda seyahat edebilme imkânı sağlandı. Asfaltlanmamış köy yolumuz kalmayana dek çalışmalarımız sürecek” dedi. 

GERZE İLÇE MERKEZİ ASFALTLA BULUŞTU
Karlı Köyünde sona eren asfalt çalışmaları ardından Gerze İlçe Merkezine geçiş yapan Özel İdare ekiplerinin doğalgaz çalışmaları nedeniyle yapılan kazı çalışmaları sonrasında ilçe merkezini asfaltla buluşturduğunu kaydeden Giresun, “Gerze’mizin Zincirlikuyu Caddesi, Okullar Caddesi ve Bayraktar Caddesini sıcak asfaltla kapladık. Finişer ile asfalt dökümünü başlattığımız Karlı köyümüz ardından ikinci uygulama Gerze ilçe merkezimizde gerçekleşti. İlçemiz bu uygulama ile daha sağlam ve modern yola sahip oldu” diye konuştu. 

ERFELEK’TE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Gerze merkezde tamamlanan sıcak asfalt çalışmaları ardından Erfelek Merkez Mahallesinde finişer ile sıcak asfalt serme çalışmasının başladığını aktaran Giresun, mevsim normallerinin üzerinde seyreden ve yağışsız geçen hava şartları dolayısıyla asfalt sezonuna devam edildiğini belirterek; "Erfelek Merkez Mahallemizde asfalt çalışmalarımızın startını verdik. Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş ile birlikte ilçemize yaptığımız ziyarette çalışmaları yerinde gözlemledik. Sinop için her geçen gün daha fazla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Editör: Vitrin Haber