Çevre teknolojileri ve endüstriyel ekipman tedariki gibi pek çok alanda ürün ve hizmet sunan Sisdoz Arıtma ve Pompa Teknolojileri San. Ve Tic. A.Ş. sektörel açıdan da pek çok alanda hizmet vermektedir. Başta gıda olmak üzere kimya, enerji, ilaç, makine gibi pek çok sektöre hizmet vermektedir. Ürün gamını her geçen gün daha da geliştiren Sisdoz pompa, ölçüm ve kontrol cihazlarının dışında sistem ekipman ve aksesuarlarını da portföyünde bulundurmaktadır.

Dozaj pompaları, blower, difüzör, vakum pompaları, dezenfeksiyon sistemi gibi pek çok farklı ürün Sisdoz portföyünde yer almaktadır. Pompa kategorisinde oldukça geniş ürün gamına sahip olan Sisdoz, transfer pompalarında santrifüj, diyaframlı, dişli, mono, lobe, dalgıç, peristaltik , hortum ve benzeri birçok farklı pompa çeşitliliğini bulundurmaktadır. Tüm pompa sistemlerinde ayrıca yedek parça, bakım, onarım ve tamir gibi hizmetleri de bünyesinde barındıran Sisdoz, pompa kullanım alanları ve uygulamalarında gerekli tüm diğer hat aksesuarları ve ölçüm ekipmanlarını da temin etmektedir.

Sistem bazında hizmetlerini sürdüren Sisdoz, yüksek basınçlı ATEX yıkama sistemi, dozaj sistemi, sprey köpük ve seyreltme sistemi, dezenfeksiyon sistemi gibi pek çok sistem kurulumunu da gerçekleştirmektedir. Çalışmaların tamamında kaliteye büyük önem veren Sisdoz, faaliyetlerinin tamamını ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde gerçekleştirmektedir. Servis hizmetlerinin ise TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi ile gerçekleştirildiğini belirtmekte fayda var.

Müşteri memnuniyetini her zaman önde tutan şirketimizde kalite ve güvenilir ürün tedarikinin yanı sıra iş sağlığı ve güvenliği yasal mevzuatlar çerçevesinde yürütülmekte ve bir kalite politikası haline getirilmiştir. Her zaman müşteri ihtiyaçları gözetilerek uygun fiyat, yüksek kalite politikası izlenmektedir. Ayrıca tüm bunlar yapılırken paydaşlarımızın da tamamı düşünülerek hareket etmekteyiz. Çalışanlarını da düşünerek çalışma disiplinini sürdüren Sisdoz bünyesindeki tüm çalışanları yukarıda belirtildiği yönde motive etmekte, kalite ve yenilikçi düşünme konusunu bir kültür haline getirmeyi hedeflemektedir.

Servis hizmetlerimiz İstanbul Ataşehir’de bulunan tesislerimizde gerçekleştirilir. Elektronik ve mekanik konusunda uzman teknisyen ekibimiz ile ürün bakım ve tamir alanlarında işlemler hızlı, güvenilir ve doğru bir şekilde gerçekleştirilir. Satış işlemleri dışında yedek parça hizmeti de sunan Sisdoz, her zaman müşteri menfaatlerini ön planda tutmaktadır. Yedek parça temini için gerekli olan süreci minimuma indirme konusunda tarafımızdan geliştirilen sistem ile müşteri memnuniyetini her geçen gün daha da artırmaktayız. Tüm yedek parça sistemimizde malzeme stoku ile müşteri mağduriyetlerini de minimize etmekteyiz.

Servis çalışmalarımızda iki farklı kol bulunmakta. Bunlardan ilki Sisdoz ürünlerinin kullanıldığı tesis, atölye ya da fabrikada Sisdoz ürünlerinde çıkacak soruna karşın hizmet ekibimiz durumu iş mahallinde çözüme kavuşturmaktadır. Bu sürecin sonrasında sorunu ürünün çalıştığı yerde ya da ekibimizin uygun gördüğü şartlarda tamamlamaktayız. Alanında uzman kadromuz ile her zaman müşteri memnuniyeti ön plandadır. Sisdoz Arıtma ve Pompa Teknolojileri San. Ve Tic. A.Ş. sektöründe öncü olmanın yanı sıra her zaman güvenilir ve uygun fiyatları ile yeni müşterilerin tercihleri arasında yer almaktadır. İstanbul Ataşehir’de yer alan tesislerimizde güvenilir ve sorunsuz ürün gamımız ile hizmet sunmaktayız.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber