Yaptığı başarılı radyo ve TV Programları ile kamuoyunun takdirini kazanan Sinop'un medyadaki başarılı isimlerinden Dilek Karadeniz, bilgi birikim ve tecrübelerini şimdi de siyasi arenada konuşturacak.

Yeniden Refah Partisi Avcılar İlçesinden Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Dilek Karadeniz resmi müracatını yaparak siyasete adım atmış oldu.

Dilek Karadeniz özellikle kadınların temsilcisi olarak onların sesi olmak için siyasete girmeye karar verdiğini belirterek bilgi birikim ve tecrübelerini siyasette kullanmak istediğini kaydederek topluma siyasi olarak da hizmet etmek istediğini kaydetti.

Başkan Metin Gürbüz, Mansur Yavaş'ı Sinop'a davet etti Başkan Metin Gürbüz, Mansur Yavaş'ı Sinop'a davet etti

Yeniden Refah Partisi'nin toplumun beklentilerini karşılayan politikalar yürüttüğünü belirten Dilek Karadeniz, Avcılar ilçesinde önemli işler yapmak için Yeniden Refah Partisi ailesine katılmaya karar verdiğini belirtti.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde İstanbul Avcılar ilçesi belediye meclis üyesi aday adayı olan Dilek Karadeniz muhasebe ve finans alanında yaptığı çalışmaların yanısıra TV Programları, Radyo Programları ve Köşe Yazarlığı alanlarında faaliyetlerine devam ediyor.

Editör: Furkan Alperen Demir