Sinop Valiliği öncülüğünde, “Sinop’umuzu tanıyalım” projesi hayata geçiyor. Sinop İlçe ve Köylerdeki öğrencilerin Sinop’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini, tanımalarına imkan sağlamak amacıyla hayata geçirilecek olan proje kapsamında iş birliği protokolü imza töreni düzenlendi.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Dr. Mustafa Özarslan, proje ile geleceğin kültür elçileri olacak gençlere Sinop’u en iyi şekilde tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. Özarslan; “Hayat geçirilecek olan projemiz ile şehir merkezinden uzakta bulunan evlatlarımıza Sinop’umuzun limanını, sahillerimizi, üniversitemizi, müzelerini, kalemizi, camilerimizi, şehitliklerimizi, kültür merkezlerimizi, kütüphanelerimizi, soyut ve somut kültürel miraslarımızı, caddelerini, sokaklarını tanıtacağız. Sinop’umuzu Tanıyalım projesi öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olsun” dedi. 

Başkan Metin Gürbüz'den örneğine az rastlanan uygulama Başkan Metin Gürbüz'den örneğine az rastlanan uygulama

Protokol imza törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, İl Kültür ve Turizm Müdürü Metin Süren, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci ve Müdür Yardımcısı İbrahim Açıkgöz katıldı. 
 

Editör: Vitrin Haber