Proje üretmek vizyon sahibi olanların ve gerçek profesyonellerin işi derler, bence büyük projeleri büyük hayalleri olanlar ortaya koyar. hayal kuramayan insanlar ne çevrelerini nede kendilerini geliştirebilir. 

İstemek, gayret etmek, sabretmek, başarıya ulaşmanın anahtarıdır. istişare edilmeden alınmış kararlar, aceleye getirilen işler asla istenilen başarıyı getirmez.

Bu meyanda, sanırım sinop belediyemiz tarafından yapılmak istenen projelerde, acele ve yeterli istişareler yapılmadan'mı gündeme alınıyor acaba?. bende oluşan kanaat bu. keşke vatandaşı ilgilendiren konular yapılacak halk meclislerinde konuşulsa; mesala sakarya caddesinin düzenlenmesi bence çok acaleye getirildi. sözde bir refarandumla geçiştirildi. gönül isterdi'ki  sinopumuzun  en büyük sorunu olan yol derdi, bu proje ile parklanmaya müsade edilmeyecek şekilde gidiş geliş olarak tasarlansa idi, sinop merkezimiz bir py pas yola kavuşmuş olurdu.

Ayrıca projeye pek sadık kalındığı'da söylenemez, mesela projede görülen aydınlatma direklerinin yerine otobanlarda görmeye alışkın olduğumuz direkler konuldu. sahi nedir onlar arkadaş yani otoban yapamıyoruz bari direkleri'mi olsun dendi pek anlayamadım hoş'da bulmadım doğrusu.

Birde tersane projesi var sanırım sırada, mahkeme sonucunda balıkçılardan alınıp belediyeye geçen, kayık çekek yerine lokantalar falan yapmayı düşünüyorlar sanırım. hiç dikkat ettinizmi sinop merkezimizin dışına çıkmadan ferah ferah nefes alabileceğimiz alanlarımız yok malesef.

Mesala diyorum oraya gezi parkuru, basketbol valeybol sahası, çocuk parkı, ailelerin rahatça gezebilecekleri yeşillendirilmiş bir alan haline getirilse nasıl olur?.

Dileğim odur'ki sinop için alınan karalarda sinoplunun'da fikri sorulsun, yapılacak projelerde sinop halkının'da imzası olsun. sinop'un geleceğinde eza cefa olmasın. sinop halkı hak etmediği zorlukları yaşamasın vesselam....