Sinop Gazi Çelebi Spor Salonu’nda oynanan finalde, Mersin Özel Yenişehir Gelecek Ortaokulu ile İzmir TAKEV Ortaokulu basketbol takımları mücadele etti.

Heyecanla tamamlanan maçta Okul Sporları Basketbol Küçükler Türkiye Şampiyonası kupasını Mersin Özel Yenişehir Gelecek Ortaokulu kaldırdı.

Final maçını protokol tribününden izleyen Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, “Şampiyonaya katılan tüm okullarımızı, öğrencilerimizi ve teknik heyetlerini tebrik ediyorum. Gençlerimizin sporla iç içe olmalarını görmek bizleri çok mutlu ediyor; gençlerimize her alanda başarılarının devamını diliyorum. Küçük yaşta spora, dostluğa ve centilmenliğe önem veren gençleri görmek bizim için çok özeldi. Şampiyonaya hakem olarak destek veren İlhan Güner (Spor Yöneticiliği Yüksek Lisans), Arman Atlı (Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü), Sude Bigeç (Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü) ve Çiğdem Demir’i (Sinop Basketbol İl Temsilcisi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Lisans Programı) kutluyor, öğrencilerimizi üniversitemizi temsiliyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.

448001119 492761356455941 3346550341294689837 N

Sinop’ta 284 genç hafız Ali Erbaş’tan icazet aldı Sinop’ta 284 genç hafız Ali Erbaş’tan icazet aldı

Muhabir: Ümit Can Gökçen