Sinop Boyabat tünelinde 1'i Karayolları işçisi 2 kişi yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. 

Sinop-Boyabat yolu Dranas tünelinde bir otomobilin tünelde bakım yapmak için park edilen kamyonete çarpması sonucu meydana gelen ve 1'i Karayolları işçisi 2 kişi yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın güvenlik kamera görüntüleri kazanın dehşetini gözler önüne seriyor.

Görüntülerde tünele giriş yapan otomobilin, tünel içi bakım çalışması yapan karayolları ekibine ait kamyonete çarpma anı an ve an görülüyor.  


Kaza Çarşamba günü 09:30 sıralarında Dranas tüneli içinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye; Sinop istikametinden Boyabat'a seyir halinde olan Fatih Coşar (33) yönetimindeki 34 KC 9268 plakalı otomobil, Dıranas Tüneli'ne girdiği sırada, tünel içinde bakım çalışması için park edilen Karaolları'na ait 55 KG 505 plakalı kamyonete çarpmış, çarpmanın etkisiyse fırlayan kamyonet tünelde elinde fenerle araçlara uyarı işareti yapan bir işçiye çarpmıştı. Kazada sürücü Fatih Coşar ile, Karayolları görevlisi Yasin Çelik (28) yaralanmış ve Sinop-Boyabat yolu kaza nedeniyle trafiğe kapanmıştı.
 
Editör: Vitrin Haber