Cansuyu Derneği'nden Gerze'nin Hayırsever İş Kadınına Anlamlı Ziyaret

Cansuyu Derneği Sinop Şube Başkanı Hüseyin Şeker, Gerze'de faaliyet gösteren Çiğdem Tekstil'in sahibi ve hayırsever kimliğiyle tanınan iş insanı Çiğdem Özcan'ı fabrikasında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Özcan'ın hem Cansuyu Derneği'ne verdiği destek hem de ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardım faaliyetleri dolayısıyla plaket takdim edildi.

Hem Üretiyor Hem Umut Oluyor

Gerze'de uzun yıllardır istihdama katkı sağlayan Çiğdem Tekstil, özellikle kadın istihdamına sunduğu destekle dikkat çekiyor. Fabrikasıyla birçok kadına iş imkanı sağlayan Çiğdem Özcan, sosyal sorumluluk çalışmaları ve ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımlarla da ilçede örnek gösterilen isimler arasında yer alıyor.

"Yaptığı İyilikler Unutulmuyor"

Ziyaret sırasında konuşan Cansuyu Derneği Sinop Şube Başkanı Hüseyin Şeker, Çiğdem Özcan'ın yalnızca derneğe yaptığı katkılarla değil, toplumun dezavantajlı kesimlerine uzattığı yardım eliyle de önemli bir gönül köprüsü kurduğunu belirtti. Şeker, bu duyarlı yaklaşımından dolayı Özcan'a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Ayancık Akgöl Tabiat Parkı’na ziyaretçi akını
Ayancık Akgöl Tabiat Parkı’na ziyaretçi akını
İçeriği Görüntüle

Anlamlı Ziyarete Canel de Katıldı

Ziyarette, Eski Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı ve Yeşilay Çekmeköy Denetleme Kurulu Başkanı Ahmet Mertol Canel de hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, toplumsal dayanışmanın ve hayırseverliğin önemine vurgu yapılırken, ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Plaket takdimi, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

I M G 20260724 W A0055

Muhabir: Ümit Can Gökçen