Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 5-18 yaş grubunda yer alan çocuklar ve gençler için düzenlediği İl Spor Merkezleri Yüzme Kursları, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş, yüzme kurslarında ücretsiz servis imkanı olduğunu söyledi. Kazım Açıkbaş; "Yüzme küçük yaşlarda öğrenilmesi gereken bir spor dalıdır. Spor yapan çocuklar sağlıklı ve zeki olurlar. Yeni çevre ve dostluklar edinirler." Ücretsiz servisimizle tecrübeli antrenörlerimiz eşliğinde verilecek kurslarımızda Sporcular bir yandan yüzme öğrenirken bir yandan da havuzun keyfini çıkaracaklar" dedi.

İl Spor Merkezleri Yüzme Kursu kayıtlarının Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda ve Atatürk Spor Salonunda devam ettiğini kaydeden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş, yüzme kursu dışında yaklaşık 20 farklı branşta yaz spor okullarının da açıldığını kaydetti. Açıkbaş bunların arasında, yeni açılan kano, okçuluk, su topu ve bilardo gibi kurslarının da olduğunu sözlerine ekledi.
Editör: Vitrin Haber