Kaza, Kargı-Sinop Karayolu’nun Uzunyurt Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kargı’dan Sinop istikametine seyir halinde olan D.K. yönetimindeki 34 BJL 59 plakalı otomobil, Uzunyurt Köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yoldan çıktı ve takla attı.

Zincirleme kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı
Zincirleme kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

Kazada araçta yolcu olarak bulunan, Boyabat’ın Yemimehmetli Köyü’nden Murat Kuyucu’nun eşi Nurcan Kuyucu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Araç sürücüsü D.K. ile yolcu S.K. ise kazada yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilen iki yaralı, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Nurcan Kuyucu’nun hayatını kaybettiği kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haber Merkezi