AK Parti Sinop Belediye Başkan Aday Adayı Güngör Azim Tuna, basın mensupları ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen buluşmada konuşan Güngör Azim Tuna, Sinop’un sorunlarını bildiğini ve bu sorunları çözüme kavuşturacak azim ve iradeye sahip olduklarını söyledi. Tuna; “Siyasete soyunan, Sinop gibi güzide bir memleketi yönetmeye talip olan bir kişinin, bu şehirde yaşayan insanların nabzını tutması büyük önem arz ediyor. Bu nabzı tutmanın en önemli yollarından bir tanesi de, halkın gözü kulağı olan basın mensuplarımızın bu konudaki görüşlerini almaktır. Bu anlamda bizler de siz değerli basın mensuplarımız ile bir araya gelerek sohbet havasında bir buluşma gerçekleştirmek istedik. Davetimize icabet eden tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. 

Şehrimizin kronikleşmiş sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözüm yollarını da biliyoruz. Bu konuda gereken azim ve iradeye de sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Ancak bu bir yolculuk ve bu yolculukta önceliğimiz ne olacak bunu belirlemek lazım. İş yapmak kadar, bu işin nasıl ve hangi hızda etkin bir şekilde, insanlara layık bir biçimde gerçekleştirileceğine de karar vermek gereklidir. Şehrimizde çok değerli bir hazine bulunmaktadır ve bu hazineye hak ettiği değeri vermek zorundayız. Karşımızda çok değerli bir varlık var. Bu şehrin insanları var. Yaşlısı ile genciyle, kadınıyla erkeğiyle herkesin hakkını gözetmek durumundayız. Bu şehirde, bu şehrin mahallelerinde yaşayan insanların en temel belediyecilik hizmetlerinde, temizliğinden tutun, kanalizasyon, arıtma, otopark, ulaşım ve imarla ilgili sıkıntıları başta olmak üzere ve bunların da ötesinde sosyal anlamdaki ihtiyaçlarını da düşünerek hareket etmek büyük önem arz ediyor. Bizim önemli sloganlarımızdan bir tanesi de “aile dostu belediyecilik” olacak” dedi.

Sinoplu bisikletçiler sağlık için pedalladı Sinoplu bisikletçiler sağlık için pedalladı

MUTLU ŞEHRİ İNŞA EDECEĞİZ
Konuşmasında Sinop’un mutlu şehir olarak tanındığını hatırlatan AK Parti Sinop Belediye Başkan Aday Adayı Güngör Azim Tuna, mutlu şehir olarak anılan Sinop’un sanıldığı kadar mutlu olmadığını ama hayata geçirecekleri projelerle mutlu şehri hep birlikte inşa edeceklerini söyledi. Tuna; “Sadece mutlu şehir demekle mutlu olunmuyor. Mutlu şehri inşa etmek gerekiyor. Bu da uzun soluklu ve yorucu bir süreç. Bunu inşallah hep birlikte yapmak kısmet olur. Çünkü bu şehir sadece bizim şehrimiz de değil. Bu şehir üzerinde, bu ülkede yaşayan herkesin hakkı var. Onlar da buralara gelip gezecekler, görecekler. Bu mutluluğu hep birlikte paylaşacağız. Vizyonumuzu o kadar geniş tutacağız ki; ileride öyle bir Sinop hayal edeceğiz ki; bu şehirde buraya gelen insanlar buraya daha sonra yeniden gelme ihtiyacı hissetsinler” diye konuştu.

Editör: Serhat Özşahin