Şifalı simsiyah kumlarıyla ün yapan Karakum mevkiindeki Sinop İl Özel İdaresi Karakum Sosyal Tesisleri her yıl olduğu gibi bu yıl da misafirlerini konfor, huzur ve güven içerisinde ağırlamaya başladı.

Türkiye’nin dört bir yanından Sinop’a gelenlerin uğrak yeri haline gelen ve piknikçilerin öncelikli tercihi olan Karakum Sosyal Tesisleri sezonu açtı. 

Şehir merkezine yakınlığı ile de daha fazla tercih edilen İl Özel İdaresi Kültür Turizm ve Sosyal Tesis İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilen sosyal tesisler misafirlerini bekliyor. 

Müzeler Haftası kutlama etkinliğine tüm Sinoplular davetli Müzeler Haftası kutlama etkinliğine tüm Sinoplular davetli

Karakum’un; yeşil ile mavinin adeta dans ettiği, uzun kumsalları ile göz dolduran ve ilimizin en güzel mekânlarından biri olduğunu ve Sinop’u turizmde hak ettiği yere getirmek için çalıştıklarını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl; “Sıcak iklim kuşağında bulunan şehrimizde halkımıza sosyal tesis anlamında daha güzel hizmetler sunmaya gayret gösteriyoruz. Karakum Sosyal Tesisimiz, yaz tatilinizi ailenizle birlikte güvenle ve rahatlıkla geçirebileceğiniz ender mekânlardan biri.

Çocuklarımızın, ailelerinin ve diğer misafirlerimizin güvenliği için tesisimizde 2 adet cankurtaranımız ve cankurtaran botumuz mevcut. İsterseniz denize sıfır bungalovlarımızda konaklayarak gün boyu güneşin ve kumun tadını çıkartabilirsiniz.

Sinop İl Özel İdaresi Karakum Sosyal Tesisleri her hali ile Türkiye’nin dört bir yanından her yıl olduğu gibi bu yıl da misafirlerini bekliyor” dedi.

Editör: Merve Yerli