Sinop, Almanya’da düzenlenen Berlin İnternationale Tourismus-Börse ( ITB )Turizm Fuarı’nda tanıtılıyor.

Dünyanın en büyük ve en itibarlı turizm fuarı olarak kabul edilen Berlin İnternationale Tourismus-Börse ( ITB )Turizm Fuarı 9 Mart tarihinde başladı. 13 Mart’a kadar devam edecek fuara 86 ülkeden Turizm Örgütleri, Bakanlıklar ve Yerel Yönetimler katılıyor.
Bu yıl 50’ncisi düzenlenen fuara Bakanlık kamu/özel sektör işbirliği çerçevesinde 3 bin 79 m2’lik (net 2 bin 300 m2) alanda 116 stand, yaklaşık 127 katılımcı ve THY’nin kendi standı ile katılım sağlanıyor.

Beş gün sürecek olan fuarın, ilk üç günü profesyonellere açık olup, son iki günü halk gününe ayrıldı. 
Berlin de düzenlenen bu fuar da KUZKA standı için Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, KUZKA Genel Sekreteri Ramazan Çağlar, Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol DERİCİ Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI, İş Adamı ve Turizmci Başaran Ulusoy ile diğer KUZKA yetkilileri katıldı. 
Fuarda Sinop, Kastamonu ve Çankırı illerini temsil eden KUZKA standının da içinde bulunduğu Ülkemizin Standını 09 Mart 2016 Çarşamba Günü saat 10:00’da T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal açtı.
 
Editör: Vitrin Haber