Sinop İl Genel Meclisinin Aralık ayı oturumlarında renkli görüntüler yaşandı. 3 Aralık Engelliler Günü ile 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla mecliste çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Oturumlar sırasında Dünya Engelliler gününde meclisin engelli üyesi olan Dikmen İl Genel Meclisi Üyesi Ecevit Dinç ile meclis çalışanı Serkancan Aktepe unutulmadı. İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu tarafından tüm meclis üyeleri adına Ecevit Dinç ve Serkancan Aktepe'ye birer buket çiçek takdim edildi. Engelli bireylerin sadece bir gün değil her an hatırlanması gerektiğini ve her bir bireyin engelli adayı olduğunu dile getiren Yakup Üçüncüoğlu, "İl Genel Meclis Üyemiz Ecevit Dinç ve meclis çalışanımız Serkancan Aktepe kardeşlerimin nezdinde tüm engelli kardeşlerimize sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum. Sevginin olduğu yerde engel yoktur" dedi. 

MECLİSTE 5 ARALIK BULUŞMASI
Bu arada İl Genel Meclisinde gurubu bulunan CHP ve AK Parti Kadın Kollarının temsilcileri İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Canan Atabek ev sahipliğinde 5 Aralık Dünya Kadın Hakları günü dolayısıyla bir araya geldi. Etkinliğe katılan kadınlar günün anısına hazırlatılan pastayı hep birlikte kesti. Programa İl Genel Meclisinde gurubu bulunan CHP ve AK parti Kadın Kolları Başkanları Necla Topal ve Remziye Eda Özvin, CHP Merkez İlçe Başkanı Serpil Yazar Bayraktar, Kent Konseyi Başkanı Fame Mahmutoğlu Ustacan, Kadın konseyi Başkanı Handan Yılmazer Turan ve yönetici kadınlar katıldı.


 

Editör: Vitrin Haber