GÜNDEM

Sinop heyetinden Bakanlara ziyaret

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, beraberinde Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Sinop AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Kalemtaş, Ferhat Ersan ve Demirhan Demirkol ile Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştü. 

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Milletvekili Nazım Maviş, heyetin ilk görüşmesini Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile yaptıklarını, görüşmede eğitime dair değerlendirme ve istişarelerde bulunulduğunu, Sinop merkez ve ilçelerinde yapımı devam eden ve yeni planlanacak olan yatırımlarla ilgili konularının görüşüldüğünü açıkladı.

Maviş, Sinop heyetinin ikinci ziyaretini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gerçekleştirdiklerini, Sinop ile ilgili talep ve projelerin değerlendirildiğini, akabinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Sinop Meydan Projesi ve ilçelerdeki çalışmaları değerlendirildiğini, ilimizde gerçekleştirilen yatırım faaliyetlerine desteklerinden dolayı Sayın Bakan’a heyetin teşekkürlerini dile getirdiğini ifade etti.

Sinop heyeti son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek, Sinop ve ilçelerinde gençlik ve spora dair yatırım ve faaliyetler değerlendirildi. Haber Merkezi