Sinop Fenerbahçeliler Derneği tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Erfelek Yunus Emre Ortaokulunda spor malzemeleri dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, Erfelek İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şahin, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Salim Akbaş, Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticisi ve Voleybol Şube Sorumlusu Simla Türker Bayazıt, Dernekler Sorumlusu Asil Ramazan Erkan ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ertan Gümüş, 21 yılını tamamlayan Sinop Fenerbahçeliler derneğinin birçok önemli projeye imza attığını söyledi. 

Gümüş; “Sinop Fenerbahçeliler Derneğimiz 2001 yılında kurulmuş olup, 21 yıldan beri birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmıştır. Amacımız yarının büyükleri olan siz değerli gençlerimize iyi bir gelecek sunmak için Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim’ sözünden yola çıkarak daha iyi bir eğitim almanız, daha sağlıklı bir birey olmanız için bizler elimizden gelen çabayı sizler için sunmaktayız.
Bugünkü etkinliğimizi Almanya Landshut derneğimiz ile ortak yapmaktayız. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Siz değerli gençlerimize bugünkü etkinliğimizde vermiş olduğumuz spor malzemeleri ile aranızdan daha önce okulunuzda okuyan ve burada yetişen kendini yetiştiren Genç milli voleybol takımımızda ve Aydın Büyükşehir Belediye Sporda oynayan İdil Naz Kanbur’u örnek almanızı bir gün onun gibi başarılı birer sporcu olmanızı dilerim” dedi. 

GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Törende daha sonra konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticisi ve Voleybol Şube Sorumlusu Simla Türker Bayazıt, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak gençlerin daima yanında olduklarını söyledi.

Bayazıt; “Öncelikle Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bugün aranızda olduğum için çok mutluyum. Başkanımız sayın Ali Koç’un ve tüm Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımın da sizlere selamını getirdim. Bugün, burada olmamıza vesile olan Sinop Derneğimize ve Almanya Landshut Derneğimize teşekkür etmek istiyorum.

Aydınlık geleceğimiz olarak gördüğümüz kıymetli öğrencilere verilen her türlü destek bizim için çok kıymetli. Hele ki bu destek Fenerbahçe ile birleşince çok daha anlamlı oluyor.
9 branşta yarışan, ülkemize ulusal ve uluslararası arenada sayısız başarılar kazandırmış binlerce sporcu yetiştiren kulübümüzün amaçlarından biri de ülkemizin dört bir yanındaki çocukların sporla buluşmasına imkan yaratmaktır.
Kulübümüzü farklı şehirlerde, ülkelerde temsil eden derneklerimizin bu amacı taşıyor olmaları da bizim için çok özel. Ertan Bey’in de söylediği gibi buradan çok kıymetli sporcular da yetişiyor.
Sinop ve Landshut derneklerimizin katkıları ile birlikte Yunus Emre Ortaokulu’ndan daha birçok gence ilham verecek kıymetli sporcular, sporcu adayları yetişecek.
Eğitim her açıdan bizleri güçlendirir ve hayata tam donanımlı bir şekilde hazırlar. Araştırmacı olup, düşünmeyi bilen bireyler olmamızı sağlar. İyi bir eğitim başarının anahtarıdır.
Ama başarı veya güzel bir gelecek sadece iyi bir mesleğe sahip olmak değildir, aynı zamanda topluma faydalı, iyi vatandaş olmayı başarmaktır. 
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak; Hepinize güveniyoruz, sizleri destekliyoruz.  
Sözlerime Son Verirken; Burada olmamıza vesile olan Ertan Gümüş nezdinde tüm Sinop Derneği’ne ve Landshut Derneği’ne teşekkür ediyorum. 
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı bir neslin yetişmesi için emek veren tüm öğretmenlerimize başarılar, öğrencilerimize de zihin açıklığı diliyorum. Bütün öğrencilerin gözlerinden öpüyorum. Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

Törende ayrıca Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün de bir konuşma yaptı. 
Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri ve öğrenciler birlikte pasta kesti. Masa tenisi müsabakaları, pano boyama çalışması ve penaltı atışları ile devam eden tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. 

Editör: Vitrin Haber