Sinop Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Genel Kurul’da mevcut başkan Cemal Gürsel Öz, yeniden başkanılğa seçildi.

Genel Kurul’a Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, CHP Sinop İl Başkanı Avukat İnan Savaş Yüksel, MHP Sinop İl Başkanı Hikmet Çınar, Sinop Defterdarı Mustafa Karadeniz, SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran, Sinop Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, SİNDER Başkanı Yılmaz Öz, kurum müdürleri, Sinop ve çevre illerden kooperatif başkanları, bölge birlik başkanları, bölge esnaf oda başkanları, Sinop ilçelerinin kooperatif başkanları ile Sinop'taki meslek odalarını başkanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurul divanın teşekkülüyle devam etti. Divan başkanlığını Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın'ın yaptığı genel kurulda Başkan Gürsel Öz tarafından divana sunulan liste oylanarak kabul edildi. Gürsel Öz böylece güven tazeleyerek daha güçlü şekilde tekrar başkanlığa seçilmiş oldu. Ardından diğer gündem maddelerine geçildi.

Başkan Gürsel Öz yaptığı açıklamada, kooperatif çalışmaları ve esnafa verilen kredi destekleri hakkında bilgi verdi.  Başkan Gürsel Öz, yıllardır yapılması planlanan Esnaf Evi için, yeni imar planı kapsamında Belediye Başkanı Barış Ayhan'dan destekistedi. 

Tek liste ile gidilen genel kurulda, Cemal Gürsel Öz, yeniden başkanlığa seçildi. Genel Kurul sonrasında yönetim Kurulu Asil Üyeleri Ali Konukçu, Yılmaz Sönmez, Aykut Özçelik’ten oluşurken Yedek Üyeler; Osman demirtaş, Kutlu Altun, Murat Kalemtaş, Selamettin Bal ve Süleyman Gül'den oluştu. 

Genel kurulda; Halkbank Sinop Şube Müdürü Ercan Birtek ile Sinop Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan'a Sinop esnafına ve kooperatif çalışmalarına katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Editör: Vitrin Haber