Sinop’taki bilardo turnuvasının galibi ödülünü Vali’nin elinden aldı Sinop’taki bilardo turnuvasının galibi ödülünü Vali’nin elinden aldı

Sinop Diyanet-Sen Şubesi eğitim toplantısı, Genel Başkan Yardımcıları Hasan Urhan ve İrfan Kaşıkçıoğlu'nun katılımı ile yapıldı. 

Toplantı, Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde gerçekleştirildi ve katılım oldukça yoğun oldu. Eğitime, İl Müftü Vekili Kamil Tuncel, Memur-Sen İl Başkanı Ramazan Çelik, şube yönetimi, ilçe yönetimleri, Diyanet-Sen Şube Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı Şahin Köstek ile din görevlileri katıldı.

Genel Başkan Yardımcıları Hasan Urhan ve İrfan Kaşıkçıoğlu'nun katkılarıyla gerçekleşen eğitim toplantısı, Diyanet-Sen üyelerine önemli bilgiler ve perspektifler sunarak mesleki gelişime katkı sağladı. Katılımcılar, etkileşimli bir ortamda çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunma fırsatı buldular.

Sendika üyeleri arasında dayanışmayı güçlendirmek, mesleki bilgi ve deneyimleri paylaşmak, Diyanet-Sen'in hedefleri doğrultusunda daha etkin bir şekilde hareket etmek amacıyla düzenlenen eğitim toplantısında, kurumsal dayanışmayı güçlendirme vurgusu da yapıldı.

Editör: Merve Yerli