ADD Sinop Şubesi 17. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Sabahattin Ali Kültür Merkezinde gerçekleştirilen genel kurula ADD üyeleri katıldı. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda bir konuşma yapan ADD Sinop Şubesi Başkanı Saygın Doğan, yeni dönemde dernek faaliyetlerini artırmayı amaçladıklarını belirterek, bir kez  daha göreve talip olduklarını söyledi. 

Doğan; “Bir önceki genel kurulumuz 2021 yılının Şubat ayında gerçekleştirildi. Bizlerde sizlerin teveccühü ile o tarihte göreve geldik. Fakat hemen sonrasında dünyayı kasıp kavuran bir koronavirüs pandemisi patlak verdi. Bunun neticesinde kısıtlamalar, sokağa çıkma yasakları sebebiyle uzun bir süre bir araya gelemedik ve bu dönemi biraz faaliyetsiz geçirdik. Fakat yine de yönetim olarak öz eleştiri yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bir takım kültürel faaliyetler yapabilirdik yine de. Ülkemizin son dönemlerdeki durumu hepinizin malumu. Bu nedenle daha ses getiren etkinlikler yapmamız gerekiyordu ancak yapamadık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Yeni dönemde faaliyetlerimizi artırmayı hedefliyoruz. Bu dönemde bizler yeniden göreve talibiz. Ayrıca bildiğiniz gibi Kuruçeşme sokakta bulunan yeni binamıza taşındık. Hepinizi bu binamıza bekliyoruz. Bu güzel binanın şubemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından dernek faaliyet raporları, hesap raporları ve denetleme raporları okunarak üyelerin oylarına sunuldu. 

Yönetim seçimi için oy kullanımı ile devam eden genel kurulda mevcut Başkan Saygın Doğan, yeniden başkanlığa seçildi. 

Editör: Vitrin Haber