Sinop 19557 Spor, Sinop Büyükler 1. Amatör Ligde 4. Hafta müsabakasında Gerze Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçı 5-2’lik skorla kazanan Sinop 1957 Spor kazandığı 3 puan ile puanını 7’ye çıkartarak averaj ile liderliğe yükseldi.

Sinop 1957 Spor – Gerze Belediyespor maçı 27 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’da Sinop Üniversitesi Stadında oynandı. Sinop 1957 Spor maçın başlama düdüğü ile birlikte baskılı ve istekli oyununu skora da yansıtarak maçı 5-2’lik skorla tamamladı. Haftayı 3 puan ile tamamlan Sinop 1957 Spor, averaj ile liderliğe yükseldi.

ADIM ADIM HEDEFLERİMİZE İLERLİYORUZ

Maçın tamamlanması ardında Sinop 1957 Spor futbolcuları, teknik kadro ve yöneticileri liderliği kutladı. Maçın ardından Vitrinhaber’e açıklamada bulunan Sinop 1957 Spor Kulübü Başkanı Taner Dinçkurt, Gerze Belediyespor’u 5-2’lik skorla yenerek hedeflerini adım adım gerçekleştirerek Sinop 1957 Spor kulübü olarak liderliğe yükseldiklerini söyledi.

Sinop futbolunu ve Sinop markasını her kulvarda en tepeye taşımak için çalıştıklarına vurgu yapan Dinçkurt; “Hepimizin Markası Sinop ve O markayı en tepelere taşımak için her kulvarda herkesin bir şeyler yapması gerektiği anlayışıyla çıktığımız bu yolda Sinop Futbolunu en tepelere taşımak adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız” dedi.

SİNOP EN KÖTÜ 3. LİGDE OLMALI

Sinop’un amatör kümede değil en kötü 3. Ligde mücadele etmesi gerektiğini belirten Dinçkurt; “Bu şehir amatör kümede top oynamayı hak etmiyor. İster biz olalım isterse Sinop Spor ama başında Sinop yazan bir takım en kötü 3. Ligde oynamalı ve bu şehir bir futbol mabedine dönmeli” diye konuştu.

REKABET KALİTEYİ ARTIRIR

Rekabetin her zaman kaliteyi arttıracağına vurgu Sinop 1957 Spor Kulübü Başkanı Taner Dinçkurt  sözlerini şöyle sürdürdü; “Sinop her şeyin en iyisini hak ediyor ben her zaman illa benim takımım olursa olsun demedim bu bir spor tabi ki çok çalışıp başarılı olmak için emek veriyoruz. Ama nihayetinde yaptığımız iş gençleri kötülüklerden sokaklardan uzaklaştırıp bir ideal uğruna bir araya getirmekten ve onlara bir hedef vermekten ibaret.

BUGÜN LİDERLİĞE YÜKSELDİK

Biz bugün lider olduk, inşallah böylede gider ama her şeyden önemlisi hedeflerimize adım adım yaklaşmamız. Bu bizim doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Haftaya bizi Türkeli deplasmanı bekliyor, oradaki kardeşlerimizle de dostluk içerisinde maçımızı yapacağız ve finalde iyi olan kazanacak.

MESELE ŞEHRİN HAK ETTİĞİ YERDE OLMASI

Ben her Sinoplu’nun bu takıma sahip çıkmasını ve destek olmasını bekliyorum. İlerde bize ne gururlar yaşatacak ben biliyorum, inşallah herkes de görecek. Nasıl İstanbul da birçok İstanbul kulübü varsa ve hepsi güzel bir rekabetin içinde en tepelerde geziyorsa bizde Sinop şehrinin bir kulübüyüz ve Sinop’un gencecik çocukları bu takımda top oynuyor. Bu tüm kulüplere rekabet ve kalite getirecek ve finalde Sinop profesyonel ligde top koşturacak. Mesele Sinop spor olması yada Sinop 1957 olması değil bu şehrin hak ettiği yerde olması”.  

Editör: Furkan Alperen Demir