Sinop Dernekler Konfederasyonu (SİNKON) tarafından Sinop Valiliği tarafından il merkezi ve ilçelerde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 1250 adet Ramazan kolisi gönderiliyor.

Yardım kolilerinin önümüzdeki hafta itibariyle Sinop'a gönderileceğini kaydeden SİNKON Genel Başkanı Bahattin Demircan, yardımların Valilik koordinesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) aracılığıyla dağıtılacağını dile getirdi. 

Bahattin Demircan, "Konuyla ilgili sayın valimiz ile görüştük. 1250 adet Ramazan kolisini ihtilaç sahiplerine içerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında dağıtılmak üzere güzel ilimiz Sinop'a gönderiyoruz. Kolileri önümüzdeki hafta içi ulaştıracağız. Yardımlar il merkezi ve ilçelerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) aracılığıyla dağıtılacak. Kolilerimizi kendi araçlarımızda bizzat getirerek ilçelerimizdeki vakıf müdürlüklerine teslim edeceğiz. Onlarda ellerindeki listelerde yer alan ihtiyaç sahiplerine bu yardımları ulaştıracaklar. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyoruz" dedi. 

Editör: Serhat Özşahin