SİNDER Başkanı Yılmaz Öz veyönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerden AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ali Gündoğdu’yu ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Yılmaz Öz ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ali Gündoğdu'ya yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret hakkında bilgi veren SİNDER Başkanı Yılmaz Öz, Ali Gündoğdu'nun hem SİNDER Yönetim Kurulu Üyesi hemde SİNDER Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü belirterek Sinop’ta devam eden yerel seçim sürecini de değerlendirdiklerini ifade etti.

Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı

Sinop'un sorunları ve neler yapılabileceği konusunda karşılıklı istişarelerde bulunduklarını aktan Yılmaz Öz; "Önemsediğimiz önümüzdeki belediye seçimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Tabi ki yönetim kurulu olarak bir araya gelmişken kritik Sinop İş İnsanlarını Derneği Yönetim Kurulu toplantımızı da yapmış olduk. Ali Bey'e yeni görevinde başarılar dileriz” diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu ise  SİNDER Başkanı Yılmaz Öz ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 

Editör: Furkan Alperen Demir