SİNDER tarafından iftar organizasyonu düzenlendi. Dernek üyesi Burhanettin Kara’ya ait olan Vira Otel’de düzenlenen iftar organizasyonunda dernek üyeleri bir araya geldi. 

İftar programında konuşan SİNDER Başkanı Yılmaz Öz, davete katılımlarından dolayı tüm dernek üyelerine teşekkür etti.  Öz; “Sinop İş İnsanları Derneği SİNDER olarak bu yılki iftar yemeğimizi üyemiz Burhanettin Kara’nın sahibi olduğu Vira Otel’de gerçekleştiriyoruz.  

İftar yemeğine her zaman olduğu gibi üyelerimiz aileleriyle birlikte katılım sağladılar. Katılan tüm üyelerimize, eşlerine, misafirlerimize ve onur konuğumuz olan hemşehrimiz Snowy Marketler sahibi Ramazan Ulu Bey’e teşekkür ediyorum. 
Kıymetli SİNDER ailem yüzyılın felaketi olan 11 ilimizde deprem bölgesine yapmış olduğunuz yardımlardan, desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. O bölgelere gönderdiğimiz 6 tır yardımlarınız takdire şayan ve örnek olmuştur. Çalışmalarımız Sinop’ ta değil dışardaki illerde bile herkes tarafından takdir edilmiştir. 
Depremin olduğu günden itibaren gece gündüz demeden canla başla çalışan, maddi ve manevi yardım eden herkese teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

SİNDER, GÜÇLENEREK BÜYÜMEYE DEVAM EDECEKTİR
Her geçen gün büyüyen SİNDER ailesinin önemli hizmetlere imza attığının altını çizen SİNDER Başkanı Yılmaz Öz, SİNDER’in güçlenerek büyümeye devam edeceğini söyledi. Öz; “Kıymetli arkadaşlar dernek ne işe yarar, benim ne işime yarar, bana ne kazandırır sorularının cevabını yaşadığımız Ayancık Sel Felaketinde ve 11 ili kapsayan yüzyılın felaketinde ne kadar gerekli olduğunu hep birlikte yaşayarak, yardım ederek ve kimin ne zaman neye ihtiyacı olacağını öğrenmiş olduk. 
Dernek ne işe yarar, bana ne kazandırır düşüncesinde olanlara tavsiyem aktivitelere katılım sağlayarak, birbirimizi tanıyarak, kendi aramızdaki ticareti başlatabilirsiniz. Tüm arkadaşlarımız müşteriniz olabilir.  Dostlar, derneğimizin yeri müsait olduğu için toplantılarınızı, iş görüşmelerinizi derneğimizde yapabilirsiniz. 

Kıymetli arkadaşlar Sinop’a deprem bölgesinden gelen misafirlerimize gıda, eşya, kıyafet ve psikolog desteğini üst seviyede sizlerin sayesinde sağladık. Bu yılki ramazan kolilerini deprem bölgesinden gelen misafirlerimize verdik. Hayırlılarınızı, zekat ve fitrelerinizi Allah kabul etsin. 
Kıymetli yol arkadaşlarım ilimizin oldukça fazla sorunları olduğunu, bu ilde yaşayan esnaflar olarak biliyoruz. Sadece sorunları değil çözümlerini de biliyoruz. Bizler her zaman sorunların çözümünde masada, sahada ve devletimizin yanında olacağız.  Kuruluşunda adını verdiğimiz Sinop İş İnsanları Derneği ilinin ve Devletinin yanında olmaya devam edecektir. 

 Bu güzel mutlu şehrin devletten 50 yıl alacağı var. Çünkü 50 yıl geriden gidiyoruz. 
Parolamız her zaman söylediğimiz gibi, birlikten güç doğar. Hep birlikte SİNDER güçlenerek büyümeye devam edecektir.
Vizyonumuz; İlimizde ticaret yapan iş insanlarını bir çatı altında toplamak, birlikte, kendi aramızdaki ticareti geliştirmek, ilimiz ekonomisine katkı ve destek sağlamaktır.

Misyonumuz; siyasi ve ideolojik düşüncelerden uzak, ilimizin marka şehirlerarasında hak ettiği yerini almasını sağlamaktır.
Çok kıymetli SİNDER ailem ayrıca ad günümü hatırlayarak yapmış olduğunuz sürprizlerle bu gece beni fazlasıyla mutlu ettiniz. Hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” diye konuştu.
 

Editör: Vitrin Haber