SİNDEF Gençlik Kolları tarafından hayata geçirilen "Kış Soğuktur, Yürekler Sıcak Olsun” projesi kapsamında, Sinop’un 9 ilçesinde ilgili kamu kurumlarıyla birlikte belirledikleri 9 köy okulunda öğrencilere bot yardımında bulunuldu. Proje hakkında bilgi veren SİNDEF Gençlik Kolları Başkanı Avukat Onur Gör, geleceğimizin teminatı olan çocukların yüreklerine dokunan böylesine anlamlı bir projeye imza atmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Gör; “Sinop Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları olarak; Sinop'umuzun 9 ilçesinde ilgili kamu kurumlarıyla birlikte belirlediğimiz 9 köy okulundaki tüm çocukların ayaklarını ısıtmak için başlattığımız projemizi tamamlamış bulunmaktayız. Bununla birlikte bir ilçemizdeki okulun spor malzemesi eksikliklerini tamamladık. Bazı okullardaki durum ise içler acısıydı.
Şöyle yapacağız, böyle yapacağız diye konuşmaktan öte; Sinop'a sevgimizi, sevdamızı Sinop için bir şeyler yaparak göstermek istedik. Yine yakın zamanda Genel Başkanımız Hasan Dalkıran'ın öncülüğünde yaptırmış olduğumuz anaokulu da bunun en güzel örneğidir. Sinop denilince akla mantısı, denizi kadar güzel insanları da gelsin istiyoruz. Bunun için çaba sarf ediyor, emek veriyoruz.
Yerimizi bırakacağımız, yarının gençleri bu çocukların kalbine bir nebze olsun dokunabilmiş olmak bizleri çok mutlu etti. 
Bu projede özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza, Sinoplu olsun olmasın ufacık bir katkım da benim olsun diye çaba gösteren herkese, her zaman bizlere destek olan Genel Başkanımız Hasan Dalkıran'a, federasyon yöneticilerimiz ve dernek başkanlarımıza, yardım kelimesini duyduğu her zaman koşturan Kadın Kolları Başkanımız Yurdanur Yaman'a, kumbarasını bağışlayan 11 yaşındaki Buğlem'e ve maddi manevi katkılarını sunan milletimizin her ferdine teşekkür ediyoruz. Minnettarız” dedi. 



 

Editör: Vitrin Haber