Samsun'da "Sokak Hayvanlarına Güncel Bakış Paneli" düzenlendi Samsun'da "Sokak Hayvanlarına Güncel Bakış Paneli" düzenlendi

İSTANBUL (AA) - Sigortam.net, 14 Mart Tıp Bayramı'nı doktorlara ve tüm sağlık çalışanlarına özel sunduğu meslek indirimlerini hatırlatarak kutluyor.

Sigortam.net'ten yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında Sigortam.net'ten kasko poliçesi yaptırmak isteyen doktorlar ve diğer sağlık çalışanları, anlaşmalı sigorta şirketlerinde geçerli yüzde 15'e varan indirim avantajından faydalanabiliyor.

Sigortam.net hayata dokunan özel kampanyalarına devam ederek, 14 Mart Tıp Bayramı'nda da doktorlar ve sağlık çalışanları için avantajlı indirim fırsatları sunduğu meslek indirimlerinin altını bir kez daha çiziyor.

Tüm doktorlar ve sağlık çalışanları, kendi üzerlerine kayıtlı araçlarının kaskosunu kampanya avantajlarıyla Sigortam.net üzerinden yaptırabiliyor.

Sigorta şirketlerinin, doktorlara ve sağlık çalışanlarına uyguladığı, Sigortam.net bünyesinde hayata geçen indirimlerden yararlanmak için kullanıcılar, Sigortam.net web sitesine girerek veya 444 24 00 numaralı telesatış kanalı üzerinden poliçe alımı gerçekleştirebilecek.

Poliçe alımının ardından 24 saat içinde, Sigortam.net Whatsapp hattına meslek kartı ile araç plakalarının gönderilmesiyle birlikte indirimler uygulanacak.

Kaynak: aa