Gerze’de Alaettin Şahin Caddesi kıyı şeridinde tamamlanan Kıyı Koruma Projesi’nin akabinde planlanan ve projelenen Seyir Terası Projesinde 1. Etap çalışmalarına başlanması ardından projenin temel atma töreni düzenlendi.

İlçemize büyük bir ivme kazandıracak olan Seyir Terası Projesi temel atma töreninde İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz ve Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kalfaoğlu ile Mustafa Doruk ilk olarak yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Çalışmaların incelenmesinin ardından projenin temel atma töreni için kurban kesimi gerçekleşirken dualar eşliğinde de ilk temel atıldı.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Seyir terası projesine büyük önem verdiklerini söyledi.

Şensoy; “Seyir Terası Projesi çok önem verdiğimiz ve ilçemize çok yakışacak bir proje. İlini gören tek ilçe konumunda olan Gerze’mizde proje sonrasında vatandaşlarımız eşsiz deniz ve Sinop manzarasını izleyebilecekler. Ayrıca, Kıyı Koruma Projesi’yle birlikte plaj hasreti son bulacak olan ilçemizde vatandaşlarımız sahil ve deniz keyfini de yaşamış olacaklar. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.  

Editör: Vitrin Haber