Unitone 4 Krem SPF 50

İlan Kodu #36
Tür Genel İlanlar
İlan Sahibi / Firma Botanik Ecza
Şehir/Eyalet Anse-aux-Pins
Fiyat Bilgisi 105 TL
İlan Tarihi 26.01.2023
Unitone 4 Krem ürününü Botanik Ecza satış merkezinden satın alabilirsiniz!
Unitone 4 Krem SPF 50 nasıl kullanılır?
Günde 1 kez sorunlu bölgelerin üstüne ince bir film tabakası halinde uygulanır. İstenir ise gün içinde tekrarlanabilir. 4-6 ay süresince kullanımı önerilir.

Unitone 4 Krem SPF 50 içeriği

%4 Lumiskin, % 5 ß-White ( Biomimetik Peptid), %1 Vitamin C, UVA-UVB Güneş Koruyucu Filtreler.

Unitone 4 Krem SPF 50 Fiyatı
Unitone 4 Krem SPF 50 fiyat olarak oldukça makul bir ürün. Hemen siz de Sepete Ekle düğmesine basarak ürünü kolayca satın alabilirsiniz. 50 ml'lik tüp şeklinde satılmaktadır. Ürün hakkında satın almadan önce uzmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.
Unitone 4 Krem SPF 50 kullananlar, bu ürünleri almak isteyenler için önemli bir bilgi kaynağı. Kulllanımı son derece kolay olan bu ürün hakkında yapılan yorumlar sizi onu kullanmaya daha da teşvik edecek.
Isis Pharmahakkında bilgi alıp, Ankara, İstanbul, İzmir gibi illerden tüm Türkiye'den sipariş verebilirsiniz. Isis Pharma markasında bulunan ürünler cildinizde yaşadığınız çeşitli sorunlar için tasarlanmıştır. Cildinizin bakımına yardım edebilir.
Isis Pharma sayfamızda Isis Pharma kullananlar, ısıs pharma unitone 4 krem kullananlar için, Isis pharma kullananlar, Isis pharma yorumları gibi ürünleri hakkında bilgi alıp kullananlar, yorumları, satış noktaları fiyatı ve kadınlar kulubu, ekşi gibi konularda bilgi alıp görüşlerinizi Botanik Ecza formda yazıp okuyabilirsiniz. Isis pharma yorumları ile merak ettikleriniz için bizi arayabilirsiniz.

Isis pharma, ısıs pharma unitone 4 krem kullananlar, isıs pharma light eyes spf 30 15ml ve diğer kişisel bakım ihtiyaçlarınız için alanında uzman personellerimizle Türkiye'nin lider kişisel bakım marketi olan BotanikEcza.Com üzerinden Isis Pharma markalı tüm ürünleri online olarak 7/24 sipariş verebilir ya da ürünler hakkında Uzman Eczacı Fidan Pesen ile görüşerek daha detaylı bilgi almak için hemen şimdi bizi arayın.
Ürün hakkında detaylı bilgi için ziyaret edebilirsiniz: http://www.botanikecza.com/Unitone-4-Krem-50spf

İlan Fotoğrafları



Geri Dön