Daylong Actinica ve Extreme Güneş Kremi

İlan Kodu #37
Tür Genel İlanlar
İlan Sahibi / Firma Botanik Ecza
Şehir/Eyalet Anse-aux-Pins
Fiyat Bilgisi 199 TL
İlan Tarihi 26.01.2023
Cebinize en uygun Hardline Whey 3 Matrix ürününü Botanik Ecza'da bulabilirsiniz...
Bu ürün sporcuların kullandığı ilgi çekici bir gıda takviyesidir. Uzman Eczacınız Fidan Pesen danışmanlığında, sattığımız gıda takviyeleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
Hardline Whey 3 Matrix nasıl kullanılır?

1 porsiyon (2 ölçek, 44 g) bir bardak (200 ml) su veya az yağlı süt ile karıştırılarak antrenmandan 30 dakika önce ve antrenmandan hemen sonra olmak üzere, günde 1-2 porsiyon (44-88 g) alınır.

Hardline Whey 3 Matrix içindekiler
Her porsiyon 35.3-37.6 gram protein içerir. Whey protein konsantresi, izolatı ve hidrolizatı içerir. Her porsiyon 3 gr. Kreatin içerir. Düşük yağ ve karbonhidrat içerir.
Hardline Whey 3 Matrix fiyatı
Hardline Whey 3 Matrix fiyat konusunda gerçekten makul bir ürün. Hemen siz de Sepete Ekle düğmesine basarak ürünü kolayca satın alabilirsiniz. Mağazamızda 2300 gramlık kutu şeklinde satılmaktadır.
Hardline Whey 3 Matrix Yorumlar

Hardline Whey 3 Matrix Kullananlar, bu ürünleri almak isteyenler için önemli bir bilgi kaynağı. Kulllanımı son derece kolay olan bu ürün hakkında yapılan yorumlar sizi onu kullanmaya daha da teşvik edebilir.


Aşağıdaki linkten bize ulaşabilirsiniz...

http://www.botanikecza.com/hardline-nutrition-whey-3-matrix


yazımızda sizlere firmamız bünyesinde bulunan tüm sporcu besinlerini ürünlerimizden bahsedeceğiz. Yıllardır botanikecza olarak sizlere karşı müşteri memnuniyetini amaç edinmiş ve bu alanda da satışlarını başarıyla devam ettirmiştir. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak adına birçok ürün çeşidiyle her zaman göz önünde olmayı hedefledik. Sporcu besinleri alanında da birçok marka çeşidini bünyesinde barındıran botanikecza hızlı kargo ile sizlere en kısa sürede ürünleri yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Bu bağlamda kaliteli hizmet ve ürün anlayışından vazgeçmemektedir.

Sporcu besinleri Ankara mağazamızdan da ürünleri elden teslim alabileceğiniz gibi aynı zamanda websitemiz üzerinden Türkiye'nin heryerine sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz özenle hazırlanarak kargo firmasıyla sizlere en kısa sürede ulaştırılmaktadır. Ürünler hakkında aklınıza takılan soruları gidermek açısından çağrı merkezimizi arayıp, görüşebilirsiniz. Uzmanlarımıza bağlanarak ürünlerin size uygun olup, olmadığını öğrenebilirsiniz. Bunun yanında websitemiz üzerinden uzmanlarımızın size ulaşması için aranma talebide bırakabilirsiniz.

Sporcu destek ürünleri arasında başlıca markalarımızı,
Multipower Ürünleri
Hardline Nutrition
Muscletech olarak sıralayabiliriz.

İlan Fotoğrafları



Geri Dön