1 kasım seçimleri yeni türkiyenin milatı olmuştur küresel şer odakları ve türkiye içindeki işbirlikçi piyonları tüm çabalarına rağmen milletin sağlam iradesini aşamamış 
son kale türkiyeden bir taş dahi sökememişler aksine yaptıkları provakasyonlar patlattıkları bombalar ters tepmiş balık hafızalı sandıkları ve her fırsatta beyinsiz olarak aşşağıladıkları aziz milletimiz zokayı yutmamış lakin tüm bu iftiraları yapanları halk tarihin karanlık sayfalarına gömmüştür.

Yıllardır demokrasi ve insan haklarından dem vuranların iktidara geldiklerinde milletimizi nasıl aşşağıladıkları daha dün gibi hafızalarımızda tazeliğini korumaktadır tüm bu baskılara rağmen sağ duyulu aziz milletimiz asla illegal hareketlere prim vermemiş devletin güvenlik güçlerine ve araçlarına saldırmamış sadece gözyaşları içinde sessizce ellerini açıp yüce yaradana dua etmiş ondan yardım dilemiştir.

Zalimin zulmü varsa mazlumun ALLAH(cc) ı var denmiştir evet mazlumun ahı arşı tutunca zalimlerin sonu kaçınılmaz olur.

Şimdi tüm siyasi partiler şunu bilmeliki halka ne kadar yabancı olursanız iktidara o kadar uzak olursunuz halkı ne kadar çok tanıyıp kaynaşırsanız iktidara o kadar yakın olursunuz mahkeme kadıya mülk değildir kişiler makamlara gelir gider makam kişiye şeref vermez kişi bulunduğu makamı şereflendirir önemli olan o makamların halkın hizmetinde araç olarak kullanılmasıdır.

Makam sahipleri yaptıkları işlerde aldıkları kararlarda adaletli olmalıdırlar temeli sağlam olan bina yıkılmaz hz ömer(ra) adalet mülkün temelidir buyurmuştur.

Demem o'dur'ki dostlar millet son sözünü sandıkta söylemiş akparti yi yüzde elli ile tek başına iktidar yapmıştır lakin bu asla şımarıklık sebebi olmamalıdır 7 Haziran tokatı uyarıcı bir tokattı bu asla unutulmamalı halkın refahı ve mutluğu için gereken çalışmalar başlatılmalı seçim öncesi verilen sözler bir bir ve hızla yerine getirilmelidir.

Muhalefetteki partilerde şapkayı önlerine koyup halk ile olan mesafemizi ne yaparızda azaltırız halkın gözüne ne tür projeler üreterek girebiliriz bunun hesabını yapmalıdırlar yani artık çamur at yapışmassa izi kalsın ve iftira siyaseti oy getirmiyor bu da benden size tüyo olsun. 
1 KASIM seçimlerinin  milletimizin ve tüm mazlum dünya halkları için hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ederim vesselam.