Genel

Sanal Ofis Nedir, Avantajları Nelerdir?

Adından da anlaşılacağı gibi, sanal ofis kiraladığınızda, aslında evde çalışırken (veya bir kütüphanede, trende veya çalışmayı seçtiğiniz herhangi bir yerde) erişebileceğiniz bir dizi hizmet kiralıyorsunuz. Genel olarak, sanal ofis Levent ve sanal ofis Beşiktaş sağlayıcıları tarafından sunulan hizmetler şunları içerir:

  • İşletmenize atanmış bir şehir merkezi posta adresi ve ayrıca postaları oradan evinize iletmek için posta işleme hizmetleri,
  • Çağrıları kişisel cihazlarınıza yönlendiren ve bazen yanıtlama / resepsiyon masası servislerini arayan bir iş telefonu numarası,
  • Video konferans imkanları,
  • Profesyonel toplantı odalarına erişim.

Kısacası, sanal bir ofis, kendi cihazlarınızı kullanmak istediğiniz her yerde çalışmanıza izin verirken, geleneksel bir ofise dayanan profesyonel iş imajı ve iletişim teknolojisinden yararlanır.

Yeni Başlayanlar ve Küçük İşletmeler İçin Sanal Ofisler

İşlerini evden inşa eden girişimciler için, sanal bir ofis, fiziksel bir alanda kurulma yolunda atılan ilk adım olarak hizmet verebilir. Bu nedenle, işinize daha profesyonel bir görüntü vermek istiyorsanız ancak bir ofise taşınmaya hazır değilseniz, sanal ofis İstanbul bu sıçramaya karşı daha esnek, çok daha ucuz bir alternatiftir.

Sanal Ofisin Faydaları

Profesyonellik

Sanal bir ofis kiralamanın en önemli yararlarından biri, işinize daha fazla profesyonellik kazandırmasıdır. Bir iş adresi (sadece ev adresiniz yerine), bir iş telefonu numarası (cep telefonunuz veya ev numaranız yerine) ve müşterilerle (eviniz değil) buluşmak için profesyonel bir alan olması da sanal ofislerin avantajlarındandır. Ayrıca küçük işletmenizin profesyonel, köklü ve nihayetinde güvenilir olduğunu gösterir.

Ödenebilirlik

Sanal ofisin bir diğer önemli avantajı ve çoğu zaman girişimcileri benimsemeye iten şey; geleneksel bir ofis veya ortak çalışma alanı kiralamaktan çok daha düşük maliyetli olmalarıdır. Sanal ofis fiyatları her bütçeye uygun şekilde firmalar tarafından sunulmaktadır.

Özel servisler

Sağlayıcınız tarafından işletilen bir çağrı merkezinde bir telefon cevaplama servisi içeren hizmetler sunulur. En ucuz sanal ofis alternatifleri üzerinde durabileceğiniz bir çok seçenek bulunur.

Esneklik

Sanal bir ofise sahip olmak, tek bir yere bağlı olmadığınız anlamına gelir; temel olarak, sanal ofisiniz, ihtiyacınız olan cihazlara sahip olduğunuz sürece, bulunduğunuz her yerde olabilir.

Advertorial