14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Sinop Atatürk Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Hasan İpek, Sinop İl Sağlık Müdür V. ve Sinop Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. İrfan Kenan, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi yöneticileri ve sağlık personeli tarafından karşılandı.  

Sinop Atatürk Devlet Hastanesini ziyaretinde sağlık personeli ile tek tek selamlaşarak karanfil dağıtan Vali Hasan İpek, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getirmelerinden dolayı bütün sağlık  çalışanlarının ‘‘14 Mart Tıp Bayramını’’ kutlayarak, verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Vali Hasan İpek, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Atatürk Devlet Hastanesini ziyaretinde Acil Polikliniğinde tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Acil şifalar diledi.
Acil Polikliniğinde tedavi gören  hastaları ziyaretinin ardından, Sinop İl Sağlık Müdür V. ve Sinop Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. İrfan Kenan ve Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim V. Uz. Dr. Sedat Yücesan ile birlikte Başhekimlik Makamına geçen Vali Hasan İpek, Sinop İl Sağlık Müdür V. ve Sinop Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. İrfan Kenan ve Hastane Yöneticilerinden Hastanenin genel durumu  hakkında bilgiler aldı. 
Editör: Vitrin Haber