Sinop'ta faaliyet gösteren Hokus Pokus Temizlik Evi, dünyayı kasıp kavuran pandemi sürecinde vatandaşlara önemli katkılarda bulunuyor. Kentte bazı periyotlarda otomobil ve araç sahiplerine ücretsiz dezenfektan hizmeti sunan Hokus Pokus Temizlik evi, Sinoplulara binlerce ücretsiz maske dağıttı.

Pazar yeri başta olmak üzere kentin belli noktalarında maske dağıtan firma, son olarak Adliye karşısındaki Fetih Baba Mescidi önünde kurduğu stantta maske dağıtımı gerçekleştirdi. 

Şu ana kadar 35 bine yakın maske dağıttıklarını dile getiren firma sahibi Özgür Çetin, uygulama ile maske ve sosyal mesafe konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi. Çetin, "Salgın sebebiyle oldukça kritik günlerden geçtiğimiz son günlerde, Sinoplu hemşehrilerimizin sağlık risklerine yönelik önlemlerine destek olmak amacıyla böyle bir çalışma planladık. Müşterilerimizin ve tüm hemşehrilerimizin yanında olabilmek adına başlattığımız uygulamanın büyük ilgi gördü. Uygulamayla hem firmamızın tanıtımını yapıyoruz, hem de sürece katkıda bulunuyoruz. Maske dağıtımına devam edeceğiz" dedi.


 

Editör: Vitrin Haber