Sinop’ta ağız ve diş sağlığı alanında hizmet verecek olan Özel Dentapremium Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bugün düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Diş Hekimleri Ömer Biçer ve Muhammet Atakan Yerebakan ortaklığında Meydankapı mahallesi kademci caddesi No:14 adresinde hizmete giren Özel Dentapremium Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde 4 diş hekimi görev yapacak. Cerrahi, ortodontik, pedodontik tüm tedavilerin yapılacağı klinikte çocuklar ve engelli bireyler için de özel tedavi alanları yer alıyor. 

Sinop Belediye Başkan Vekili Belediye Meclis Üyesi Zeki Topal, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alparslan Özdağlı, CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde, kurdele kesimi sonrasında protokol üyeleri ve vatandaşlar, Özel Dentapremium Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini gezerek poliklinik yöneticileri Diş Hekimi Ömer Biçer ve Diş Hekimi Muhammet Atakan Yerebakan’dan bilgiler aldı.

SİNOP’UN İHTİYACI OLAN, KALİTELİ VE NİTELİKLİ SAĞLIK HİZMETİNİ VERMEYE ÇALIŞACAĞIZ
Alanında uzman hekimlerle Sinop’ta ağız ve diş sağlığı konusunda hizmetler vereceklerini belirten Diş Hekimi Ömer Biçer, Sinop’un ihtiyacı olan, kaliteli ve nitelikli sağlık hizmetini vermeye çalışacaklarını ifade etti. Biçer; “Denta Premium ailesinde ben Diş Hekimi Ömer Biçer, Diş Hekimi Muhammet Atakan Yerebakan, Diş Hekimi Mert Çobanoğlu ve Diş Hekimi Gamze Türk olmak üzere 4 diş hekimi görev yapmakta. Kliniğimizde, Sinop’un ihtiyacı olan, kaliteli ve nitelikli sağlık hizmetini vermeye çalışacağız. Kliniğimizde diş konusundaki tüm tıbbi işlemleri yapabiliyoruz. Bu alanda değişik branşlarda hizmetler vereceğiz. Kliniğimizde çocuklarımız için ayrı bir bölüm oluşturduk. Tedavi bekleme sürecinde hastane stresinden uzak vakit geçirebilmeleri için onlara özel bir oyun alanı da oluşturduk. Bu alanın hemen yan tarafında da çocuklarımızın tedavilerinin gerçekleşeceği muayene odamız bulunmakta. Yine engelli bireylerimizin rahatlıkla tedavi olabilecekleri engelli kliniğimizi de oluşturduk. Kısacası denta premium ağız ve diş sağlığı polikliniğimizde cerrahi, ortodontik, pedodontik tüm tedavileri yapabilmekteyiz. 

Sabah 8’de başlayacak olan muayene hizmetlerimiz akşam saat 24.00’a kadar devam edecek. 
Polikliniğimizde görev yapacak olan klinik destek personellerimiz ve bizler, Sinoplulara diş sağlığı ve tedavisi konusunda en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi. 

Bu bir advertorial haberdir....


 

Editör: Vitrin Haber