150 bin TL değerinde ki 'fako' cihazı ile yaklaşık 40 dakikayı bulan ameliyatlar bundan böyle dikişsiz olarak neredeyse 10 dakikada tamamlanabilecek. MÜSİAD Temsilcisi Ahmet Hilmi Gökmen ile AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak'ın girişimleri sonucu hastaneye kazandırılan cihaz, kısa süre içerisinde hastanede hizmete başlayacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sinop Temsilcisi Ahmet Hilmi Gökmen, dernek olarak İzmir'de Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen genel idare kurulu toplantısında yaptıkları girişimin olumlu sonuç verdiğini söyledi. 

Cihazın alındığını ve kısa süre içerisinde Sinop'a getirilerek hizmet vermeye başlayacağını dile getiren Gökmen; "Halk arasında ismi lazer diye bilinen son teknoloji fako cihazı hastanemiz göz poliklinde eksikliği hissedilen bir cihazdı. Cihaz ile bundan böyle hekimlerimiz dikişsiz katarakt göz ameliyatları yapabilecek" dedi.

MÜSİAD İl Temsilcisi Ahmet Hilmi Gökmen hafta sonu, İzmir'de Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen MÜSİAD 80. Genel İdare Kurulu toplantısına AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak birlikte katılmışlardı. 



Editör: Vitrin Haber